Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkwagens

Werkwagens

Andere benamingen: Linnenwagen, Mopwagen, Schoonmaakwagen

Schoonmaak werkwagen kopen

Heeft u een werkwagen nodig? Of het nu gaat om een mopwagen, schoonmaakwagen of werkwagen, u vindt het hier in het brede aanbod van DiscountOffice.be. De schoonmaak werkwagens zijn voordelig geprijsd en eenvoudig bij ons te bestellen. Daarnaast worden bestellingen razendsnel geleverd. Vandaag besteld, is meestal de volgende dag geleverd.

Werkwagens van Numatic en Rubbermaid

De twee toonaangevende schoonmaak en huishoud merken Numatic en Rubbermaid zijn zeer populair in België. Dankzij de verschillende modellen zit er altijd een passende schoonmaak werkwagen tussen die bij uw situatie past. Deze topmerk werkwagens zijn bij DiscountOffice.be scherp geprijsd.

Rubbermaid schoonmaakwagen

Rubbermaid is een producent van hoogwaardige huishoudproducten. Dankzij de hoge kwaliteit en voordelige prijs is Rubbermaid nog steeds wereldwijd bekend. DiscountOffice.be heeft een brede collectie Rubbermaid werkwagens.

Numatic werkwagen

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod Numatic werkwagens. De Numatic schoonmaakwagens worden vaak gebruikt door professionals. De professionele schoonmaakwagens staan bekend om de duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Numatic fabriceert veel verschillende schoonmaakapparaten en materialen zoals stofzuigers, waterzuigers, reinigingskarren, mopsystemen en schoonmaakmachines. Hieronder de verschillende werkwagen-series van Numatic:

  • Compact
  • SCG-Serie
  • Eco-Matic
  • Servo-Matic
  • Pro-Matic

Kleurrijk assortiment schoonmaak werkwagens

Het uitgebreide assortiment schoonmaakwagens van DiscountOffice.be bevat linnenwagens, reinigingswagens, mopwagens, materiaalwagens, hotelwagens en toiletwerkwagens. U kunt de topkwaliteit werkwagens voordelig online kopen.

Kleurcoderingssysteem van de HACCP

De werkwagens van DiscountOffice.be zijn zeer geschikt voor bedrijven, dankzij een gevarieerd aanbod van schoonmaak werkwagens in verschillende kleuren kunt u eenvoudig de kleurcodering systeem van de HACCP toepassen.

Top 5 meest populaire werkwagens:

  • Combo Bravo (emmer met pers), Rubbermaid
  • Rubbermaid X-Tra Werkwagen
  • Numatic Werkwagen ECO-Matic EM 1
  • Numatic Werkwagen NCG 4 Carrousel
  • Rubbermaid Schoonmaak en Onderhoudskar Quick Cart Medium

Reiniging werkwagens met discount

Wanneer u een schoonmaakwagen bij DiscountOffice.be bestelt is dit altijd tegen een scherpe prijs. Bij het bestellen van meerdere stuks kunt u een prijsopgave aanvragen. Daarnaast worden de werkwagens snel geleverd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd. De werkwagens zijn ideaal voor hotels, horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren en andere organisaties. Mocht u een vraag hebben over een product, neem dan contact op met onze deskundige customer care.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen