Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkstoelen

Werkstoelen

Andere benamingen: Kassastoel, Werkplaatsstoel, Zadelstoel

Werkstoelen bestellen

Een goede werkstoel is van belang om gezond en productief te kunnen werken. Binnen het gevarieerde aanbod werkstoelen van DiscountOffice.be vindt u de beste werkstoel voor een comfortabele en productieve werkplek. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld een stoel voor gebruik achter de kassa, voor het werken in een laboratorium of werkstoel voor een productieafdeling. Een lage werkstoel, een hoge werkstoel of een in hoogte verstelbare werkstoel. Voor elke situatie vindt u gemakkelijk en snel online de juiste werkstoel via DiscountOffice.be tegen scherpe prijzen.
Door de selectiemogelijkheden kiest u snel de werkstoel die voldoet aan uw eisen. De meeste werkstoelen zijn uit stock leverbaar en kunnen snel geleverd worden. Werkstoelen met een levertijd van 5-10 werkdagen of langer worden speciaal voor u gefabriceerd en zijn helaas niet te retourneren.

Ergonomische werkstoelen

Goede werkstoelen kunnen worden aangepast aan de werkomgeving en aan de individuele gebruiker. Zorg altijd voor een goede in hoogte verstelbare werkstoel voor een ergonomische zithouding.
DiscountOffice.be levert voor elke werkomgeving de best passende ergonomische werkstoel. Elke werkplek vereist een andere zitoplossing. Vooral voor werkplekken op productieafdelingen gelden specifieke omstandigheden. Zo moet een werkstoel in een fabriek bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden zoals vet, vonken en spaanders.
Werkstoelen zijn vervaardigd uit diverse materialen. Het juiste materiaal is onder meer afhankelijk van de werkomgeving. Bent u op zoek naar een veilige werkstoel voor in de elektronische industrie? ESD-werkplaatsstoelen bieden een veilige oplossing.
Wilt u een laboratoriumstoel kopen? DiscountOffice.be biedt verschillende uitvoeringen laboratoriumstoelen die voldoen aan de hoge hygiëne eisen die gelden in een laboratorium.

Ruime collectie werkstoelen

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen werkstoelen, werkplaatsstoelen, laboratoriumstoelen, kassastoelen, baliestoelen, loketstoelen en meer. U bestelt gemakkelijk direct online via DiscountOffice.be tegen scherpe prijzen. DiscountOffice.be biedt een ruime keuze werkstoelen in verschillende uitvoeringen en van diverse materialen.
Wilt u een werkstoel met wielen of glijders bestellen? Een werkstoel met een voetenring of een opstaphulp? Gaat uw voorkeur uit naar een stoffen bekleding of een bekleding van kunstleer of een werkplaatsstoel uitgevoerd in beukenhout? DiscountOffice.be heeft zeker in dit uitgebreide assortiment de werkstoel die u nodig heeft.

Topkwaliteit werkstoelen

DiscountOffice.be levert hoogwaardige werkstoelen van onder meer Bimos, Topstar en Prosedia tegen hoge kortingen. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze werkstoelen van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitsverhouding waarmee u nog voordeliger uit bent. Wilt u meerdere stuks bestellen? Dankzij de staffelkortingen kunt u flink besparen bij een bestelling van meerdere werkstoelen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen