Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wandasbakken

Wandasbakken

Andere benamingen: Veiligheidswandasbakken

Wandasbakken kopen

Bent u op zoek naar een wandasbak voor buiten? DiscountOffice.be biedt een ruim aanbod wandasbakken in diverse moderne uitvoeringen. U bestelt eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.be de wandasbak die u zoekt. U wilt liever geen peukenzuil bij uw entree? Kies dan voor een wandasbak. Een asbak aan de muur geeft een nette uitstraling en u voorkomt sigarettenpeuken op de grond. Bij DiscountOffice.be vindt u dankzij de selectiemogelijkheden gemakkelijk en snel de juiste wandasbak. Doordat de meeste wandasbakken uit stock voorraad leverbaar zijn, wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Ruim aanbod wandasbakken

Het rookverbod zorgt ervoor dat rokers naar buiten gaan om te roken. De aanwezigheid van goede wandasbakken voorkomt zwerfafval en houdt de omgeving proper. Een wandasbak is een eenvoudige maar zeer efficiënte oplossing om rommel van sigarettenpeuken te voorkomen. Een wandasbak is ideaal voor overdekte buitenplaatsen, entrees, kantoorgebouwen, hotels, winkelcentra en openbare instellingen. Een opgeruimde en propere entree draagt ook bij aan een professionele uitstraling. Bij DiscountOffice.be vindt u voor elke entree een mooie bijpassende wandasbak. U bestelt uw ideale wandasbak voor buiten eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.be.

Speciaal geschikt voor extreme weersomstandigheden

De wandasbakken voor buiten zijn vervaardigd van robuuste materialen speciaal geschikt voor buitengebruik. Zoals RVS, metaal en sterk kunststof. Ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn uiteraard bestand tegen alle weersomstandigheden. Koopt u een asbak voor aan de muur via DiscountOffice.be dan bent u verzekerd van langdurige hoogwaardige kwaliteit. Gebruiksvriendelijke ontwerpen en gemakkelijk te legen.
Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit diverse modellen asbakken voor aan de muur. Wilt u een rond model of een vierkant model, met of zonder overkapping, een kogelmodel of een zuilvormige wandasbak bestellen? Welk stijl of kleur u ook zoekt u vindt in het gevarieerde aanbod van DiscountOffice.be zeker een wandasbak die past bij uw bedrijf of organisatie.

Veiligheidswandasbakken ter voorkoming van brand

Voorkom brandgevaar door een nasmeulende sigarettenpeuk en bestel via DiscountOffice.be een voordelige veiligheidswandasbak. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Door het slimme ontwerp van een veiligheidswandasbak wordt de kans op brand aanzienlijk verminderd. Mocht er rook ontstaan door een smeulende sigaret dan verhindert de kleine dekselopening van het trechtervormige deksel de zuurstoftoevoer zodat het vuur verstikt en vanzelf dooft.

Inkoopvoordeel bij afname meerdere wandasbakken

Bij DiscountOffice.be bestelt u de wandasbakken die u nodig heeft altijd met discount. Wilt u als bedrijf of organisatie meerdere wandasbakken bestellen? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.be profiteert u van lagere prijzen bij afname van meerdere stuks. Zo bent u nog voordeliger uit bij DiscountOffice.be.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen