Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vulpeninktpatronen

Vulpeninktpatronen

Verwante categorie: Vulpennen

Andere benamingen: Vulpen vullingen, Vulling voor Vulpennen

Vulpeninkt kopen

Een vulpen kan op twee manieren nagevuld worden. De meeste vulpennen worden gevuld door het gebruik van kant en klare inktpatronen. De meeste merken gebruiken de standaard patronen. Er zijn ook vulpennen die gevuld worden met inkt uit een pot. Door de zogenaamde convertor (hervulbaar inktpatroon) in de inktpot te steken wordt de inkt direct opgezogen in de vulpen.
Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle vulpen navullingen van de bekende merken, zoals Cross, Pelikan, Parker, Schneider, Faber Castell en Waterman.
Heeft u met spoed navullingen voor uw vulpen? Geen probleem bij DiscountOffice.be! De meeste vulpeninkt en vulpen inktpatronen zijn uit stock leverbaar. Bestel vandaag nog de door u gewenste vullingen of vulpeninkt en u kunt meestal de volgende werkdag al weer schrijven met uw favoriete vulpen.

Comfortabel schrijven met een vulpen

Met een vulpen glijdt u soepel over het papier. Een vulpen laat zich eenvoudig sturen en de inkt komt er gemakkelijk uit. Zeker als u veel schrijft is een vulpen ideaal en worden uw spieren minder belast.
Nog een belangrijk voordeel om te kiezen voor een vulpen is dat u de vulpen kunt navullen, hierdoor kunt u de vulpen jarenlang gebruiken in tegenstelling tot een standaard balpen die u weg moet gooien. Een vulpen is dus een uitstekend duurzaam alternatief.

Voor elke vulpen de juiste navulling

Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig voor elke vulpen de juiste vulling. Naast de bekende inktpatronen bent u ook voor potjes vulpeninkt bij DiscountOffice.be aan het juiste adres. De meest gebruikte vulpeninkt is blauw, maar u vindt bij ons ook vulpenpatronen en vulpeninkt zwart, rood, groen, paars en turquoise, die u met hoge kortingen kunt bestellen.

Inktpatronen vulpen

Voor elk merk vulpen vindt u bij DiscountOffice.be de juiste vulpen vullingen, de meest bekende vullingen zijn onder meer:

  • Inktpatroon Rotring capillair 590517 zwart
  • Inktpatroon Waterman nr23 lang blauw
  • Inktpatroon Parker Quink permanent blauw
  • Inktpatroon Pelikan 4001 turquoise
  • Inktpatroon Sheaffer Classic koningsblauw

Vulpeninkt potje

DiscountOffice.be levert ook flesjes vulpeninkt voor het bijvullen van een vulpen. Met behulp van een converter, een hervulbare inktpatroon met een klein vulmechaniek, vult u de vulpen eenvoudig. U plaatst de penpunt in de inktpot en draait de zuiger weer omhoog, net zolang tot de converter vol genoeg is.

U heeft onder meer de keuze uit onderstaande vulpeninkt:

  • Vulpeninkt Parker Quink permanent 57ml zwart
  • Tekeninkt rOtring 591017 flacon 23ml zwart
  • Vulpeninkt Pelikan 4001 30ml koningsblauw
  • Vulpeninkt Waterman 50ml sereen blauw
  • Vulpeninkt Parker Quink uitwasbaar 57ml koningsblauw

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen