Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verpakkingstapes

Verpakkingstapes

Andere benamingen: Breedplakband, Dozentape

Verpakkingstape bestellen

Wilt u voordelig verpakkingstape bestellen? Bij DiscountOffice.be vindt u verschillende soorten verpakkingstape om kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Uit het gevarieerde aanbod verpakkingstape van DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende soorten verpakkingstape: bruin, wit of transparant, low noise, no noise of geruisloos, verpakkingstape van papier, PVC of versterkte tapes. Voor welke verpakking of doos u ook verpakkingstape zoekt, u bestelt de beste verpakkingstape gemakkelijk en voordelig online. De meeste verpakkingstapes zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Vandaag besteld bij DiscountOffice.be is meestal de volgende werkdag al bezorgd.

Ruim aanbod verpakkingstape

Voor het goed sluiten van allerlei soorten dozen en verpakkingen is verpakkingstape onmisbaar. Door sterke tape te gebruiken wordt voorkomen dat dozen tijdens het transport open gaan. Met de hoogwaardige verpakkingstapes van DiscountOffice.be worden de producten in de doos goed beschermd. De meest gangbare tapes zijn PVC-tape, PP-tape en papieren verpakkingstape.
Bij DiscountOffice.be vindt u voor elke verpakking de juiste dozentape tegen scherpe prijzen. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig verpakkingstape? DiscountOffice.be hanteert staffelkorting bij meerdere stuks. Bij bestelling van meerdere aantallen bent u nog voordeliger uit en bespaart u nog meer op de inkoop van uw postkamerbenodigdheden.

Wilt u Tesa verpakkingstape kopen? DiscountOffice.be levert hoogwaardige verpakkingstape van onder meer de topkwaliteits merken Tesa en Scotch met discount. Daarnaast kunt u ook kiezen betaalbare verpakkingstape van het huismerk DiscountOffice in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De meest populaire verpakkingstape heeft een breedte van 50mm. DiscountOffice.be levert naast verpakkingstape 50mm ook voordelig verpakkingstape in een breedte van onder meer 25mm, 38mm, 48mm en 75mm.

Welke verpakkingstape is voor u geschikt?

De meest geschikte verpakkingstape voor uw situatie wordt bepaald door het materiaal waaruit de tape is opgebouwd. Naast de lijmsoort (solvent lijm, acryllijm en hotmelt) heeft ook de drager van kunststof tape (PP of PVC) specifieke eigenschappen die bepalen welke tape voor u het beste is.

Het voordeel van PVC tape is dat deze met de hand te scheuren is en vochtbestendig is. PVC verpakkingstape is zeer aangenaam om mee te werken aangezien hij volledig geruisloos afrolt. Ook is PVC tape goed te bedrukken. PVC tape is geschikt voor zwaardere pakketten (tot ca. 40 kg). Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit PVC tape in verschillende afmetingen en kleuren zoals transparant bruin, groen, blauw of zwart.

PP verpakkingstape is meestal voordeliger dan PVC verpakkingstape en wordt momenteel het vaakst gebruikt. Verpakkingstape van PP kan een snerpend geluid maken bij het afrollen. Bij DiscountOffice.be kunt u ook speciale geruisloze verpakkingstape oftewel low noise of no noise PP verpakkingstape bestellen. Voor het machinaal sluiten van dozen is PP verpakkingstape uitermate geschikt. DiscountOffice.be levert voordelige PP verpakkingstape in verschillende kleuren zoals verpakkingstape PP bruin of verpakkingstape PP transparant.

Heeft u extra sterk verpakkingstape nodig voor het verpakken van zwaardere pakketten? DiscountOffice.be biedt versterkte tape dat is versterkt met polyesterdraden (PET) voor een betere weerstand. Versterkte tape heeft een uitstekende kleefkracht, is scheurvast en waterdicht.

Milieuvriendelijke verpakkingstape

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor milieuvriendelijke verpakkingstape zoals papieren verpakkingstape. Het grote voordeel van papieren verpakkingstape is dat de doos met tape en al te recyclen is. Papieren verpakkingstape is gemakkelijk af te scheuren en geschikt voor lichte tot middelzware dozen.

Handige verpakkingstapedispensers en handdozensluiters

DiscountOffice.be levert niet alleen voordelig verpakkingstape maar ook voor een handige handdozensluiter kunt u bij ons terecht. Met een verpakkingstape dispenser of een handdozensluiter gaat het sluiten van uw pakketten nog eenvoudiger en sneller. Via DiscountOffice.be vindt u gemakkelijk en voordelig de verpakkingstape dispenser die u zoekt. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit en kunt u profiteren van extra inkoopvoordeel.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen