Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ventilatoren

Ventilatoren

Ventilator bestellen

Heeft u extra verkoeling nodig op uw werkplek? Een ventilator is een eenvoudige oplossing voor frisse lucht op uw werkplek, zowel thuis als op kantoor. DiscountOffice.be levert een uitgebreide collectie ventilatoren en airconditioners die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen voor op tafel, op de vloer of op het bureau. Door de handige filterwoorden kiest u snel de ventilator die het beste aansluit op uw wensen.
De meeste ventilatoren zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be dan wordt uw ventilator meestal de volgende werkdag al bezorgd en kunt u genieten van een verkoelende werkplek.

Voordelen ventilator

Tijdens warme dagen gaan mensen meer zweten om de overtollige lichaamswarmte kwijt te raken. Een ventilator helpt dit natuurlijke verdampingsproces versnellen. Wanneer u een ventilator in de directe nabijheid plaatst geeft dit direct een goede verkoeling. De lucht wordt aan de achterkant van de ventilator aangezogen en vervolgens versneld weer uitgeblazen aan de voorkant. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte koeler. De ventilator zorgt voor een continue aanvoer van koele lucht.
De ventilatoren die u online bestelt via DiscountOffice.be zijn geschikt voor allerlei toepassingen, voor zowel thuis als op kantoor, voor kleinere ruimtes en voor grotere ruimtes.

Ruim assortiment ventilatoren

Het ruime aanbod ventilatoren van DiscountOffice.be bestaat uit verschillende uitvoeringen en modellen. Staande ventilatoren, tafelventilatoren, statief ventilatoren, vloer ventilatoren, bij DiscountOffice.be bestelt u voordelige ventilatoren voor elke ruimte.

Een greep uit het assortiment:

Vloerventilator

Bent u op zoek naar een vloerventilator? DiscountOffice.be biedt vloerventilatoren in diverse uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Zo kunt u kiezen uit een staande ventilator, een kolomventilator of een statiefventilator.
Het voordeel van een statiefventilator is dat deze uitgerust is met een in hoogte verstelbaar statief en voet. De meeste staande ventilatoren kunnen geheel of gedeeltelijk rond draaien. Een statief of staande ventilator is overal te plaatsen. Zeer praktisch voor gebruik op kantoor of in de woonkamer.
Ook een kolomventilator is eenvoudig te verplaatsen en geschikt voor gebruik op kantoor, stil in gebruik en neemt weinig ruimte in. Bij DiscountOffice.be kunt u online voordelige ventilatoren voor op de vloer bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen.
Voor industriële toepassingen biedt DiscountOffice.be ook robuuste vloerventilatoren die geschikt zijn voor verkoeling en luchtcirculaties in werkplaatsen, garages en meer.

Tafelventilator

Wilt u een tafelventilator kopen? Geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan extra verkoeling aan het bureau. De tafelventilator kunt u op de tafel of op het bureau plaatsen. De meeste tafelventilatoren hebben een zelfdraai functie zodat de koele lucht verspreid wordt door de ruimte, maar u kunt hem vaak ook vastzetten.

Bureauventilator usb

Bureauventilator bestellen? Een bureauventilator met usb-aansluiting is stiller dan een tafelventilator en hierdoor ideaal voor uw werkplek, niet alleen thuis maar ook als u op kantoor werkt. Deze compacte ventilatoren hebben een geruisloze motor en geven een goede verkoeling achter uw bureau.

Airconditioner mobiel Inventum

Mobiele airconditioner kopen? DiscountOffice.be levert diverse mobiele airco’s van Inventum tegen scherpe prijzen. Geschikt voor ruimtes tot 60m3, 80m3 of 105m3. Deze mobiele airconditioners maken gebruik van een afvoerslang naar buiten en zijn verrijdbaar, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar een andere ruimte.

Voordelige ventilatoren

Bij DiscountOffice.be bestelt u topkwaliteit ventilatoren met hoge discount, u bestelt gemakkelijk en snel online. Heeft u meerdere stuks nodig voor uw bedrijf, werkplaats of kantoor? Door de staffelprijzen kunt u bij een bestelling van meerdere stuks profiteren van extra kortingen. Zo bent u nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen