Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Toiletpapier

Toiletpapier

Verwante categorie: Toiletreinigers

Andere benamingen: WC Papier, Toiletrol, Toiletpapier met dop

Toiletpapier kopen

Bent u op zoek naar voordelig toiletpapier? DiscountOffice.be heeft een groot assortiment toiletpapier. Wij leveren alle typen toiletpapier in diverse verpakkingen voor elke toepassing. Voor gebruik op een klein kantoor, in grote bedrijven, op scholen, in instellingen of in hotels, met DiscountOffice.be heeft u uw leverancier gevonden om toiletpapier online gemakkelijk en voordelig te bestellen. Alle soorten en merken worden uit voorraad geleverd, door de korte levertijden heeft u meestal het wc papier de volgende werkdag al in huis.

Goed toiletpapier voor groter werkplezier

Goede sanitaire voorzieningen zijn een vereiste voor tevreden klanten en medewerkers. De beschikbaarheid van voldoende en betrouwbaar toiletpapier is hierin cruciaal. Een hygiënische en goed onderhouden toiletruimte maakt niet alleen een frisse indruk op uw bezoekers, maar een schoon toilet zorgt ook voor uw medewerkers voor groter werkplezier. Vergeet ook niet de aanwezigheid van handdoekjes en zeep.

Ruime keuze toiletpapier

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment toiletpapier uit voorraad tegen scherpe prijzen. U bestelt het toiletpapier gemakkelijk en voordelig online.
Toiletpapier is te bestellen in twee soorten: toiletrollen of gevouwen toiletpapier. De beste keuze voor u hangt af het gebruik en de toepassing.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit het aantal lagen papier en het materiaal wat bepalend is voor het absorptievermogen. Het luxere toiletpapier heeft 3 tot 4 lagen. Bij DiscountOffice.be bestelt u enkel laags wc papier, dubbel laags wc papier en 3-laags of 4-laags wc papier gemakkelijk en voordelig online.

Voor toiletruimtes op kleinere kantoren met een laag toiletgebruik zijn de standaard toiletrollen geschikt. DiscountOffice.be levert toiletrollen met 200 of 400 vel in verschillende hoeveelheden.
Doprollen bestellen? Voor grotere ruimtes met meer bezoekers zijn doprollen zeer geschikt. In de doprol verdelers passen meerdere doprollen waardoor er altijd voldoende toiletpapier aanwezig is. DiscountOffice.be levert voordelige doprollen toiletpapier voor diverse toiletpapier dispensers.
Wordt de toiletruimte bezocht door grote aantallen bezoekers dan adviseren wij u te kiezen voor compactrollen, omdat deze toiletpapierrollen meer vellen per rol hebben dan een standaard toiletrol. Compactrollen kopen? Bij DiscountOffice.be koopt u online voordelige compactrollen met wel 100 tot 170 meter toiletpapier.
Ook de Jumbo toiletrollen zijn geschikt voor druk bezochte sanitaire ruimtes. DiscountOffice.be biedt een ruime collectie Jumbo toiletrollen passend in diverse verdelers. U kunt kiezen uit Jumbo toiletrollen Mini, Midi en Maxi.
Toilettissues of pakketten gevouwen toiletpapier nodig? Bij DiscountOffice.be bestelt u voordelig pakken toiletpapier voor diverse toiletpapier verdelers. Tissues zijn zuiniger in gebruik en zijn zeer hygiënisch en efficiënt.

Gerecycled toiletpapier

Er is de laatste jaren veel verbeterd met betrekking tot de duurzaamheid van wc papier. Verreweg het meeste toiletpapier voldoet aan milieukeurmerken zoals Cradle-to-Cradle, Eco-label, FSC en Nordic Swan en wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Bij DiscountOffice.be bestelt u online gemakkelijk en voordelig gerecycled toiletpapier in verschillende uitvoeringen.
Zelf kunt u ook eenvoudig onnodige verspilling van toiletpapier voorkomen. Door bijvoorbeeld Coreless rollen te bestellen bij DiscountOffice.be. Deze Coreless rollen hebben geen kartonnen rol, zodat ze niet onnodig afval geven.
Verder is het belangrijk om te zorgen dat het juiste toiletpapier in de juiste toiletpapier verdeler gebruikt wordt. Zo kunt u voorkomen dat de toiletrol op de grond hangt of dat er teveel toilettissues per keer gebruikt worden.

Topmerken toiletpapier tegen scherpe prijzen

DiscountOffice.be biedt toiletpapier van alle bekende merken tegen scherpe prijzen zoals Tork, Kimberly Clark, Katrin en Satino. Bovendien hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen voor toiletpapier en bieden wij voordeelbundels toiletpapier en bulkverpakkingen waarmee u nog voordeliger uit bent.
Nog meer besparen? Kies voor het extra laag geprijsde toiletpapier van het huismerk DiscountOffice.be: topkwaliteit toiletpapier in een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen