Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stoepborden

Stoepborden

Andere benamingen: Krijtborden, A-standaards, Posterborden

Stoepborden kopen?

Op zoek naar een stoepbord om aandacht te trekken voor uw bedrijf? Uit het ruime assortiment stoepborden van DiscountOffice.be bestelt u voordelig en snel online het juiste stoepbord om uw reclameboodschap of andere informatie opvallend te presenteren aan alle voorbijgangers. Wij leveren stoepborden voor verschillende toepassingen voor zowel binnen als buitengebruik, uit stock leverbaar tegen scherpe prijzen.

Ruime keuze stoepborden

Een stoepbord is uitermate geschikt om de aandacht te trekken van het winkelende publiek en andere voorbijgangers. Door een reclamebord op de stoep voor uw winkel te plaatsen heeft u een echte eye-catcher om uw producten, winkel of reclameboodschap te promoten.

Welk stoepbord is voor u het meest geschikt? Uiteraard heeft uw locatie invloed op uw keuze. Maar ook de grootte van het stoepbord is belangrijk voor de boodschap die u wilt communiceren. DiscountOffice.be heeft verschillende formaten stoepborden in het assortiment.
Stoepbord A0 bestellen? DiscountOffice.be biedt scherp geprijsde stoepborden in onder meer het formaat A0, A1, A2, B1, B2 en 700 x 1000 mm.
Bij DiscountOffice.be koopt u eenvoudig online het meest geschikte stoepbord voor elke locatie, voor zowel buiten op de stoep als binnen in een winkelcentrum. U kunt kiezen uit verschillende modellen stoepborden. Zo levert DiscountOffice.be eenvoudige en stevige aluminium stoepborden met een kliklijst tegen lage prijzen. Deze stoepborden zijn gemakkelijk uit te klappen en door het lichte gewicht snel te verplaatsen. U kunt ze prima buiten plaatsen, bij DiscountOffice.be koopt u spatwaterdichte of volledig waterdichte uitvoeringen. Zo kiest u altijd het beste stoepbord voor uw situatie.
Wilt u vaak de informatie wisselen? Een krijtstoepbord is ideaal voor snel wisselende reclame-uitingen en menu’s. De beide zijden van het krijtbord zijn beschrijfbaar met krijtstiften. Bij DiscountOffice.be bestelt u naast voordelige krijtstoepborden ook meteen krijtstiften in verschillende kleuren online met discount. Het scheelt niet alleen tijd om alle benodigdheden bij één leverancier te kopen, maar u bent ook nog voordeliger uit!
De houten stoepborden zijn te bestellen in verschillende formaten en in verschillende kleuren omlijstingen. De poten zijn voorzien van rubberen doppen tegen waterschade en overige beschadiging van het hout, dus u kunt deze krijtstoepborden prima ook buiten plaatsen.

Verrijdbare stoepborden bestellen

De meest populaire stoepborden zijn de verrijdbare stoepborden. U koopt bij DiscountOffice.be gemakkelijk en voordelig online het verrijdbare stoepbord dat u nodig heeft. Het meest verkochte, absoluut 100% waterdichte stoepbord is de ShopStopper Deluxe: dit stoepbord is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. Bestand tegen zeer zware weersomstandigheden, dus uitermate geschikt voor buitengebruik. Dit stoepbord is verkrijgbaar in het formaat A0, A1, B1 en B2.

Kortom: een stoepbord is veelzijdig te gebruiken op verschillende locaties. Bij DiscountOffice.be vindt u in elke prijsklasse het juiste stoepbord om de aandacht van potentiële klanten te trekken.