Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stoelmatten

Stoelmatten

Verwante categorie: Vloerbescherming werkplaats

Andere benamingen: Bureaustoel beschermmatten, Vloerbeschermers, Bureaustoelmatten

Stoelmat bestellen?

Stoelmatten zijn in twee soorten te onderscheiden. Er zijn bureaustoelmatten die geschikt zijn voor tapijt en vloerbeschermers voor bureaustoelen die geschikt zijn voor harde ondervloeren, zoals tegels, plavuizen en laminaat.
Een bureaustoelmat beschermt de vloer tegen de schade die een bureaustoel kan veroorzaken, daarom wordt een stoelmat ook wel vloerbeschermer of beschermmat genoemd.
Het ruime aanbod bureaustoelmatten is scherp geprijsd. Wanneer u vandaag op DiscountOffice.be bestelt, dan wordt de bestelling meestal de volgende werkdag geleverd.

Vloerbeschermers bureaustoel

Een bureaustoel vloerbeschermer is een vloerbescherming tegen de bureaustoelwieltjes. Deze zwenkwieltjes kunnen krassen of strepen achterlaten op de vloer, daarnaast kan een bureaustoel zich niet of nauwelijks verrijden op tapijt. Maar voor tapijt is er een andere vloerbeschermer voor bureaustoel nodig, dan voor een harde vloer zoals tegels of laminaat. Waarvoor de stoelmat geschikt is, staat beschreven in de titel van het artikel.

Op een thuiswerkplek komt het vaker voor dat er een laag of hoogpolig tapijt ligt, dan op kantoor. Daarom is het voor thuiswerkplekken zeer aan te raden om een goede beschermmat te bestellen. Het verbetert de werkomstandigheden en beschermt uw vloer. DiscountOffice.be heeft een gevarieerde collectie beschermmatten, deze zijn geschikt voor thuis en voor op kantoor.

Ergonomische werkplek

Om een ergonomische werkplek te maken van uw kantoor aan huis, dan mag een goede bureaustoelmat niet ontbreken. Een ergonomische bureaustoel in combinatie met een hoogwaardige bureaustoelmat uit het brede aanbod van DiscountOffice.be, maakt uw ergonomische werkplek compleet.
Een stoelmat draagt bij aan een veilige en gezonde werkomgeving. Stoelmatten zorgen voor een veilige ondergrond voor de bureaustoel. Daarnaast maakt dit het verrijden van de bureaustoel veel gemakkelijker. Dit voorkomt lichamelijke klachten als nek- en rugklachten. De mat is speciaal ontworpen voor de bureaustoelwieltje en ontlast daardoor de rug en nek spieren tijdens het verplaatsen van de stoel.

Brede aanbod bureaustoelmatten

Het brede assortiment van DiscountOffice.be is zeer scherp geprijsd. U kunt ook de bureaustoelmatten voor de voordeligste prijs online bestellen. Er zijn beschermmatten die geschikt zijn voor harde vloeren en beschermmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren.

  • Bureaustoelmat tapijt
  • Er zijn 2 soorten tapijten, laagpolig- en hoogpolig tapijt. Daar zijn de vloerbeschermers zachte vloeren het meest voor geschikt.

  • Bureaustoelmat harde vloeren
  • Voor beton, hout, plavuizen, tegels en laminaat zijn de bureaustoelmatten harde vloeren het meest geschikt.

De bureaustoel vloerbeschermers zijn gemaakt van plastic/ kunststof. De materialen verschillen uit PVC, PET of polycarbonaat. Het materiaal heeft invloed op de stugheid. Er zijn heldere en licht transparante bureaustoel vloerbeschermers.

Naast het materiaal is de keuze in afmeting ook heel groot. En er is keuze uit een ronde, ovale of rechthoekige bureaustoel beschermer. De ronde bureaustoel beschermers hebben een diameter van 60 cm, 90 cm of 120 cm
De rechthoekige bureaustoelmatten hebben een afmeting van 74x120 cm en 120x300 cm. De afmetingen hangt natuurlijk aan de werkplek en behoefte. Maar de meest verkochte bureaustoelmatten zijn 120x90 cm of 120x150 cm.

Bureaustoelmat aanbiedingen

Alle bureaustoelmatten zijn voordelig geprijsd bij DiscountOffice.be. Ook is het mogelijk om hoge kortingen te ontvangen voor bedrijven. Deze kortingen ontvangt u bij aankopen van meerdere stuks. De kortingen zijn te vinden bij de staffelprijzen. DiscountOffice.be heeft de voordeligste prijzen en snelle levertijden. Meestal wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen