Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Spatschermen

Spatschermen

Andere benamingen: Balieschermen, Corona schermen, Hygiene Schermen

Spatschermen kopen

Bent u op zoek naar een kuchscherm of spatscherm? Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en snel diverse uitvoeringen hygiëneschermen om uw personeel, bezoekers en klanten te beschermen tegen de verspreiding van virussen, zoals Covid-19.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u bij DiscountOffice.be snel het juiste hygiënescherm. Spatschermen voor op het bureau, op de balie, op de vloer of hangend aan het plafond. Voor elke toepassing bent u bij DiscountOffice.be aan het goede adres.
Door de korte levertijden worden de spatschermen snel geleverd, zodat u veilig en beschermd door kunt werken.

Gevarieerd aanbod plexiglas spatschermen

Een plexiglas spatscherm is een efficiënte en betaalbare oplossing om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten, personeel en collega’s te beperken. Bij DiscountOffice.be kunt u snel en voordelig online plexiglas beschermplaten kopen voor uw bedrijf of instelling. Vooral personeel dat direct in contact staat met klanten, bezoekers of patiënten is in deze tijd extra kwetsbaar.
De meeste coronaschermen zijn gemaakt van plexiglas. Het voordeel van plexiglas preventieschermen is dat ze eenvoudig te monteren zijn, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te reinigen met alcohol.

Kuchscherm op de balie

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment plexiglas balieschermen waarmee u eenvoudig uw personeel en klanten beschermt tegen besmetting van covid-19 en andere virussen. Uitermate geschikt voor onder meer afhaalbalies, apotheken, recepties en wachtkamers. Naast plexiglas hygiëne schermen in verschillende afmetingen die u op de balie of toonbank kunt plaatsen levert DiscountOffice.be ook plexiglas spatschermen die u op kunt hangen aan het plafond. De balieschermen hebben een mooie vormgeving en zijn gemaakt van plexiglas of acryl. Ten opzichte van glas is plexiglas voordeliger en lichter. Bovendien is plexiglas veiliger dan glas, omdat ze bij beschadiging niet versplinteren, maar slechts zullen scheuren of breken.
Voor een balie waar ook zaken overhandigd moeten worden kunt u bij DiscountOffice.be ook doorzichtige hygiëneschermen bestellen die voorzien zijn van een uitsparing of doorgeefluik, zodat artikelen, documenten en/of geld gemakkelijk doorgegeven kunnen worden.
Wilt u het hygiënescherm regelmatig verplaatsen dan is een verrijdbaar scherm van plexiglas een handige oplossing.

Scheidingsscherm op het bureau

Voor een veilige hygiënische werkplek op uw kantoor of bedrijf levert DiscountOffice.be ook een ruime keuze spatschermen die u gemakkelijk op het bureau of een tafel plaatst. U kunt kiezen uit verschillende modellen scheidingsschermen, zoals een bureauscherm met houten voeten of een bureau spatscherm met u door middel van de bureauklemmen aan het bureau bevestigt.
De doorzichtige bureau spatschermen zijn gemaakt van plexiglas. Daarnaast biedt DiscountOffice.be ook scheidingsschermen met een beschrijfbare whiteboardzijde en een akoestische prikbordzijde. Een echte 3-in-1 oplossing voor een beschermde werkplek!

Staffelkorting bij meerdere stuks

Heeft u meerdere spatschermen nodig voor uw bedrijf of organisatie? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.be bent u bij afname van meerdere hygiëneschermen nog voordeliger uit. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs! Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling Customer Care.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen