Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sopdoeken

Sopdoeken

Andere benamingen: Schoonmaakdoek, Vaatdoek

Sopdoeken kopen

Voordelige sopdoeken kopen? Ons assortiment sopdoeken is geschikt voor elk gebruik en gemakkelijk en snel tegen een scherpe prijs te bestellen. U wilt echt besparen? Kies dan voor de voordeelbundels van DiscountOffice.be voor de allerlaagste prijzen!
Het ruime assortiment sopdoeken bestaat uit verschillende kwaliteiten schoonmaakdoeken, sopdoeken, vaatdoeken of microvezeldoeken.
Hoogwaardige sopdoeken van onder meer de bekende merken Euro Products, Vileda, Wypall, Taski en Kimberly-Clark die u met discount kunt bestellen. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? De sopdoeken van het huismerk DiscountOffice hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen.
Het eenvoudige bestelproces maakt dat u snel de juiste sopdoeken via DiscountOffice.be zult bestellen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever op rekening bestellen? Dit kunt u als bedrijf, school of instelling aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
De meeste sopdoeken zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u met spoed schoonmaakdoeken nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en de sopdoeken heeft u meestal de volgende werkdag al in huis.

Een schone en hygiënische werkomgeving

Schoonmaakdoekjes zijn onmisbaar bij het dagelijkse onderhoud van uw bureau op kantoor of uw werkplek, de keuken of de kantine. Om verspreiding van virussen en bacteriën te voorkomen is het zeer belangrijk om dagelijks in een hygiënische omgeving te kunnen werken. Daarnaast is het werken en leven in een schone omgeving altijd comfortabeler.
Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim aanbod vaatdoekjes, schoonmaakdoeken en sopdoeken die geschikt zijn voor het schoonmaken van alle oppervlakken en elke ruimte. De sopdoeken zijn te bestellen in verschillende kleuren zodat ze ook uitermate geschikt zijn om in te zetten in een kleurcoderingssysteem om kruisbesmetting te voorkomen.

Ruim aanbod schoonmaakdoeken

Het ruime assortiment schoonmaakdoeken bestaat onder meer uit:

Sopdoeken

De sopdoeken zijn zeer geschikt voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden in de bijvoorbeeld de schoonmaakbranche, horeca en foodbranche. De doeken zijn sterk, pluisarm en hebben een groot absorptievermogen. De sopdoeken hebben een lange levensduur.

Vaatdoeken

Deze handige schoonmaakdoekjes zijn de ideale oplossing voor nat en droog schoonmaken. U kunt de vaatdoekjes gebruiken om elk oppervlak in uw faciliteiten te stoffen, schoon te maken of te ontsmetten. Voor een streeploos resultaat zonder strepen, krassen of pluisjes achter te laten. Ze kunnen worden hergebruikt met optimaal resultaat en bieden een duurzaam en voordelig alternatief voor papieren doekjes. U kunt ze eenvoudig met de rest van uw was in de wasmachine en droger. De doekjes komen vooral van pas in bijvoorbeeld keukens, restaurants, winkels, kantoren, de gezondheidszorg en zorginstellingen. In alle omgevingen waarin voedselveiligheid voorop staat.

Reinigingsdoeken

Multifunctionele reinigingsdoekjes die hardnekkige vlekken, gemorste vloeistoffen en stof moeiteloos verwijderen. Door het hoge absorptievermogen kunt u met één veeg vocht verwijderen. Het doekje kan in de wasmachine en is dus ideaal voor drukke kantooromgevingen of thuisgebruik.

Sopdoeken in de aanbieding

Bij DiscountOffice.be koopt u altijd schoonmaakdoeken in de aanbieding. Naast de hoge kortingen op kwaliteitsmerken en de aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen bieden wij ook nog staffelprijzen voor de grootverbruikers. Dat betekent nog lagere prijzen bij een bestelling van grotere aantallen!