Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Cup-A-Soup Soep

Actief filter:

Cup-a-Soup bestellen

Of u nu op kantoor of thuis zit, een lekkere warme kop cup-a-soup smaakt altijd goed. Bij DiscountOffice.be bestelt u snel en eenvoudig alle smaken Cup-a-soup in de aanbieding. Bovendien is de Cup-a-soup bij ons uit stock leverbaar, dus u hoeft uw favoriete smaak niet te missen. Bestelt u vandaag nog, dan wordt het meestal de volgende werkdag al bij u geleverd op kantoor of thuis. En kunt u genieten van een heerlijke kop soep.

Duurzame Cup-a-Soup

De heerlijke soepen van Cup-a-Soup worden gemaakt met de beste ingrediënten. Deze ingrediënten zijn steeds vaker duurzaam, zoals de uien, tomaten en asperges. Wanneer de gewassen in rijke en gezonde bodems groeien zijn de kruiden en groenten van betere kwaliteit en smaak.
Één van de oudste manieren van het conserveren van voedsel is drogen. Deze methode werd duizenden jaren geleden al toegepast. Elke Cup-a-Soup bevat kruiden en groenten die direct na de oogst voorzichtig zijn gedroogd. Het drogingsproces is eenvoudig, veilig en helpt de geur, kleur en smaak van de ingrediënten langer te behouden. Daarnaast is het ook een fantastisch alternatief voor het gebruik van conserveringsmiddelen. Er wordt niets toegevoegd bij het drogen van de groenten en er wordt alleen water afgevoerd. Bijvoorbeeld, bij het oogsten van tomaten laten de boeren ze eerst ongeveer een week liggen. Hierdoor worden ze zoeter en hoeft er minder water uitgehaald te worden.

Verschillende smaken

DiscountOffice.be heeft een uitgebreid assortiment Cup-a-Soup. Alle smaken Cup-a-Soup bestelt u snel en voordelig bij DiscountOffice.be. Zorg voor een ruime voorraad soep op het werk, dan grijpen u en uw collega’s nooit mis. Cup-a-Soup champignon crème, tomaat, chinese tomaat, kip of kerrie bestellen? Bij DiscountOffice.be vindt u alle smaken handige voordeelverpakkingen met 21 zakjes. Gemakkelijk online te bestellen tegen scherpe prijzen.

Cup-a-Soup op het werk

Wilt u Cup-a-Soup voor op het werk bestellen? Naast de voordeelverpakking met 21 zakjes heeft DiscountOffice.be ook de extra aantrekkelijk geprijsde Cup-a-Soup voor de automaat. Deze Cup-a-Soup machine-zakken zijn ideaal voor op het werk en te bestellen in de populaire smaken champignon crème, tomaat, kip en rundvlees.

U heeft nog geen Cup-a-Soup automaat? Bestel snel de Cup-a-soup mini automaat voordelig bij DiscountOffice.be. Deze stijlvolle automaat is geschikt voor 50-150 gebruikers die met een simpele druk op de knop kunnen kiezen uit één van de drie heerlijke smaken.

Op zoek naar Cup-a-Soup bekers? Bij DiscountOffice.be bestelt u online eenvoudig en snel de originele Cup-a-soup bekers. Zowel de kartonnen bekers als de bekers van foam koopt u bij ons tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe meer u kunt besparen op de inkoop van uw cateringartikelen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen