Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sanitairreinigers

Sanitairreinigers

Andere benamingen: Keukenreinigers, Sanitairreinigers, Toiletreinigers

Sanitairreiniger kopen

Heeft u nood aan professionele sanitairreinigers? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor de grondige reiniging en ontkalking van uw sanitaire ruimtes. Deze reinigingsmiddelen zorgen voor een goede dagelijkse hygiëne en helpen kalkaanslag te voorkomen.
Alle sanitair reinigers koopt u gemakkelijk en snel online bij DiscountOffice.be tegen een scherpe prijs. Speciaal voor de grootverbruikers ook te bestellen in flacons van 1 liter en in handige voordeelverpakkingen van 5 liter.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de beste sanitairreinigers. Zo kunt u binnen het uitgebreide assortiment snel filteren op type, uitvoering en merk. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit is eenvoudig aan te vragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de schoonmaakmiddelen voor het sanitair zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u met spoed sanitairreiniger nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.be! Plaats vandaag nog uw bestelling en de sanitairreinigers worden vaak de volgende werkdag al geleverd.

Het onderhoud van uw sanitair

Voor het professioneel reinigen van de sanitaire ruimte biedt DiscountOffice.be diverse mogelijkheden. Het ruime assortiment bestaat onder meer uit reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik en sanitairreinigers voor de grondige schoonmaak, ontkalken en ontstoppen.
Met de dagelijkse reiniging van het sanitair voorkomt u de vorming van schimmels en bacteriën, maar ook kalkaanslag. Hoewel het niet de leukste klus is blijft ook een grondige periodieke reiniging noodzakelijk. Zeker in een bedrijf, instelling of school is het belangrijk dat het sanitair en het toilet grondig en effectief schoongemaakt wordt om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Een goed onderhoud draagt ook bij aan een langere levensduur van de sanitaire voorzieningen.
Bovendien zorgt een schone en frisse sanitaire ruimte voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Een hygiënische sanitaire ruimte wordt gewaardeerd door uw medewerkers, bezoekers en klanten.
Het sanitair dient te worden schoongemaakt met daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen, dit zijn over het algemeen milde maar zeer effectieve middelen speciaal geschikt voor het reinigen van specifieke oppervlakken.

Ruim aanbod sanitairreinigers

Bij DiscountOffice.be bestelt u alle hoogwaardige reinigingsmiddelen voor het sanitair tegen een scherpe prijs. U vindt in het assortiment kwaliteitsmerken zoals CIF, Taski, Werner & Mertz, Glorix, HG en meer die u met discount kunt aanschaffen.
Daarnaast hanteert DiscountOffice.be speciaal voor grootverbruikers en professionele schoonmaakbedrijven staffelkortingen. Dat wil zeggen dat u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van uw schoonmaakmiddelen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen