Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Prullenbakken

Prullenbakken

Verwante categorie: Vlamdovende Papierbakken

Andere benamingen: Afvalmand, Papiermand, Papierbak

Voordelige prullenbakken kopen

Wilt u een papierbak kopen waarin u papier of ander klein afval kunt verzamelen? Via DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online de ideale papierbak voor op kantoor of thuis. DiscountOffice.be biedt prullenbakken en papierbakken in heel veel verschillende uitvoeringen. Lastig om de juiste prullenbak te kiezen? Dat is bij DiscountOffice.be dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden geen probleem.
Verreweg de meeste prullenbakken liggen op stock in onze magazijnen. Meestal wordt uw bestelling prullenbakken de volgende werkdag al bezorgd.

Papierbak voor op kantoor

Vooral voor het inzamelen van papier e.d. is een kleinere prullenbak of papierbak een ideale oplossing. Doordat de papierbak geen deksel heeft en volledig open is kunt u gemakkelijk vanaf uw werkplek uw afval erin werpen. Door te zorgen voor voldoende prullenmanden op kantoor maakt u het uw werknemers makkelijker om de werkplek netter te houden. Een hygiënische en opgeruimde werkplek zorgt ervoor dat u prettiger en efficiënter werkt. En niet wordt afgeleid door allerlei rommel en papiertjes op uw bureau. Zorg daarom voor minimaal één prullenbak per werkplek. Vindt u afvalsortering belangrijk? Ook op de werkplek is het mogelijk om uw afval te scheiden. Een extra papiermand naast de vuilnisbak maakt het mogelijk.

Ruime collectie prullenbakken

Bij DiscountOffice.be bestelt u snel en voordelig online de papiermand die u zoekt. Prullenbakken zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. Geschikt voor zowel thuis als op kantoor, in de werkplaats of in openbare gelegenheden. Door de ruime keuze in ontwerpen en designs vindt u voor elk interieur een bijpassende prullenbak.
De uitgebreide collectie prullenbakken van DiscountOffice.be zijn vervaardigd uit sterke materialen zodat ze geschikt zijn voor langdurig probleemloos gebruik. Wilt u een prullenbak van kunststof, metaal, RVS, aluminium of polypropyleen bestellen? U vindt de juiste papierbakken bij DiscountOffice.be tegen scherpe prijzen.
Bent u op zoek naar een Brabantia prullenbak? Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk voordelig online topkwaliteit prullenbakken van onder meer Brabantia, Vepa Bins, Leitz, Esselte en Han met discount.

Uw favoriete prullenbak

Hoe kiest u uit zo’n gevarieerd aanbod de juiste prullenbak? Dé tips van DiscountOffice.be voor het aanschaffen van uw favoriete prullenbak. Bedenk vooraf waar u de prullenbakken gaat neerzetten, welk afval wilt u inzamelen en hoeveel.
De inhoud van een prullenbak wordt weergegeven in liters. Bij DiscountOffice.be bestelt u onder meer prullenbakken voor op kantoor met een inhoud van 10 liter, 15 liter, 30 liter en 50 liter.
Wilt u een vuurbestendige papierbak bestellen? Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende kleuren prullenbakken van metaal met een inhoud van 15 liter of 30 liter. Naast vuurbestendige prullenbakken biedt DiscountOffice.be ook een ruime keuze vlamdovende papierbakken tegen scherpe prijzen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen