Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Presentieborden

Presentieborden

Verwante categorie: Deurbordjes

Andere benamingen: Aan-afwezigheidsborden, In-uit borden, Ontruimingsbord

Presentieborden bestellen

Bent u op zoek naar een presentiebord voor uw bedrijf of instelling? DiscountOffice.be biedt een ruim aanbod aanwezigheidsborden die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen. Een aan-afwezigheidsbord is een handig informatiebord waarop u direct kunt zien welke medewerkers aanwezig zijn en welke afwezig. U vindt bij DiscountOffice.be zeker het presentiebord dat het beste aansluit bij uw wensen. Dankzij de handige filterwoorden maakt u snel de juiste keuze. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste aanwezigheidsborden zijn uit stock leverbaar en kunnen snel geleverd worden.

Een aanwezigheidsbord voor overzicht

Het is belangrijk om binnen bedrijven de aan- en afwezigheid van alle medewerkers te registreren. Zo is het in één oogopslag duidelijk welke medewerkers aan het werk zijn en wie niet. Bij calamiteiten is het direct te zien wie er in het pand aanwezig is. Ook op drukke flexwerkplekken zorgt een aanwezigheidsbord of in-uit bord voor duidelijkheid. Aan-afwezigheidsborden ziet u vaak in ontvangstruimtes, recepties en entrees van bedrijven en instellingen. Bij DiscountOffice.be bestelt u voor elke situatie het meeste geschikte aanwezigheidsbord gemakkelijk en snel online.

Verschillende uitvoeringen aanwezigheidsborden

Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreid assortiment presentieborden. De meest populaire aanwezigheidsborden werken met een zogenoemd zijprofiel. Door middel van de bijgeleverde inbussleutel wordt het zijprofiel geopend en kunnen de namen eenvoudig verwisseld worden. De kunststof naamplaatjes kunt u eenvoudig van aanwezig naar afwezig schuiven. Met behulp van een Brother of Dymo labelmaker maakt u snel en gemakkelijk naamstroken die u op de naamplaatjes plakt.
Daarnaast biedt DiscountOffice.be een Quick Release aanwezigheidsbord. Het grote voordeel van dit systeem is dat het bord niet van de muur hoeft worden te verwijderd als u de namen wilt verwisselen. Vooral in gebouwen waar veel flexwerkplekken zijn is dit een handige oplossing.
Net als een magnetisch in-uitbord. De magnetische achterzijde zorgt voor snelle wisseling van namen, de profielen zijn frontaal uitneembaar waardoor de volgorde van profielen en de namen wijzigen seconden werk is.
Een BHV aanwezigheidsbord is een standaard aanwezigheidsbord voorzien van een magneetstrip in het midden, waardoor de aanwezigheidsbordjes vast te zetten zijn. Dit is een vereiste om bij een eventuele ontruiming absolute zekerheid te hebben over aanwezigheid van het aantal personen in een gebouw. Bij een calamiteit pakt u het BHV ontruimingsbord en kunt u het gebouw spoedig en snel verlaten zonder te hoeven letten op naamplaatjes die verschuiven. Voor omgevingen waar visuele herkenbaarheid van belang is een aanwezigheidsbord met foto aan te bevelen. Een fotobord is een standaard aanwezigheidsbord met een groot profiel dat te openen is aan de zijkant met een inbussleutel. Aan de linkerzijde van het bord zit een extra profiel waar u pasfoto’s in kunt plaatsen. Dit soort borden worden veel gebruikt in de ouderenzorg.

Wilt u een In-uit Bord 35 Namen Aan/afwezigheidsbord bestellen? DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment aanwezigheidsborden in verschillende kleuren, afmetingen en capaciteiten. Een af-aanwezigheidsbord voor 5 namen, 10 namen, 25 namen, 45 namen of 60 namen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.be. Zelfs maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld om uw bedrijfslogo of huisstijl te verwerken. Informeer naar de mogelijkheden bij onze customer care.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen