Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetsdoeken

Poetsdoeken

Andere benamingen: Poetslappen, Werkdoek, Non Woven Poetsdoeken

Hoogwaardige poetsdoeken nodig?

Bent u op zoek naar poetsdoeken voor uw organisatie? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres. U bestelt gemakkelijk en voordelig online hoogwaardige poetsdoeken die aan de hoogste eisen voldoen voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden in verschillende branches, zoals automotive, grafische industrie en in de schildersbranche. De poetsdoeken zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. U kunt dus weer snel verder met uw schoonmaakwerkzaamheden.

Voor elke klus de juiste poetsdoeken en poetspapier

Poetsdoeken worden ook wel poetslappen of poetspapier genoemd. Maar er zijn wel verschillen die veroorzaakt worden door de toepassing van het poetspapier. Poetspapier wordt over het algemeen gebruikt voor de wat lichtere schoonmaakklussen.
Terwijl poetsdoeken ideaal zijn voor het schoonmaken van grotere vervuilingen. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van olie en vet in een werkplaats, het verwijderen van inkt in de grafische industrie of het schoonmaken van vloeistoffen in een laboratorium.
Poetslappen kunnen meerdere keren gebruikt worden terwijl poetspapier en poetsdoeken meestal slechts één keer te gebruiken zijn.

Topkwaliteit poetsdoeken

Voor hoogwaardige poetsdoeken voor uw schoonmaakwerkzaamheden moet u bij DiscountOffice.be zijn. U vindt voor elke toepassing de schoonmaakdoek die u nodig heeft. Het ruime aanbod poetsdoeken van DiscountOffice.be bestaat uit verschillende uitvoeringen hoogwaardige poetsdoeken die gemaakt zijn uit zuivere producten zonder siliconen, bindmiddelen of andere chemische toevoegingen. De optimale combinatie van cellulose-polyester of viscose-polyester zorgt voor een zeer sterke doek die aan de hoogste eisen voldoet voor verschillende schoonmaakklussen in diverse branches.
Wat voor u de beste poetsdoek is is afhankelijk van wat u gaat schoonmaken en welk vuil of welke vloeistoffen u wilt verwijderen. Zo kunt u kiezen voor absorberende poetsdoeken voor het verwijderen van vloeistoffen, speciale ontvettingsdoeken die gemaakt zijn van steviger materiaal of pluisarme poetsdoeken voor het schoonmaken van fijnmechanische machines.
Bij DiscountOffice.be vindt u altijd snel en voordelig de beste werkdoeken voor uw werkzaamheden. Het uitgebreide assortiment bestaat niet alleen uit poetsdoeken van onder meer de kwaliteitsmerken Tork, Kimberly-Clark, Satino, Katrin en Wypall, maar u kunt ook kiezen voor poetsdoeken van het huismerk DiscountOffice in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Poetspapier en poetsdoek zijn verkrijgbaar in 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags papier. Hoe meer lagen, hoe hoger het absorberende vermogen.

Gevouwen poetsdoeken of poetspapier op rol

DiscountOffice.be biedt verschillende verpakkingen poetsdoeken en poetspapier. U kunt bij DiscountOffice.be rollen poetspapier of gevouwen poetsdoeken bestellen tegen scherpe prijzen. Om los te gebruiken of in combinatie met een handige poetsrol dispenser. Door het gebruik van een dispenser blijft het poetspapier schoner en is het poetspapier gemakkelijker te pakken. Een poetsrol dispenser wordt veel gebruikt voor industriële toepassingen.
Wilt u een poetsrol dispenser bestellen? Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen met discount.
Bent u grootverbruiker? DiscountOffice.be hanteert staffelprijzen waardoor u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen