Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Planningsystemen

Planningsystemen

Verwante categorie: Planbord toebehoren

Andere benamingen: Planborden, T-kaart planner

Planningsystemen bestellen

Een overzichtelijk planningsysteem is onmisbaar voor een goede planning op kantoor, in de werkplaats of bij uw instelling. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een ruime collectie planningsystemen in verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
Het uitgebreide gamma planningsystemen bestaat uit planborden, jaarplanners, mini planners, complete planningsets en losse planbord elementen zodat u altijd het plansysteem kunt samenstellen dat het beste voldoet aan uw eisen.
Dankzij de uitgebreide filterwoorden selecteert u snel het plansysteem dat u zoekt. Vervolgens is uw bestelling in een paar snelle stappen geplaatst. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.be de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de planningsystemen is snel leverbaar en ligt op stock in één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.be en u ontvangt u plansysteem in principe de volgende werkdag al.

T-kaart planbord

T-kaartplanners zijn al jarenlang een populair plansysteem. Het is een eenvoudig maar zeer praktisch hulpmiddel. U volgt in één oogopslag uw projecten, teams en taken door het gebruik van de gekleurde T-kaarten. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een compleet T-kaart planbord en uit losse planbordelementen in verschillende uitvoeringen.
Met een compleet T-kaart planningset heeft u direct alle middelen voor een duurzame, effectieve planning. De set bestaat uit verschillende panelen met sleuven, wandgeleiders en T-kaarten in diverse kleuren. Bestel via DiscountOffice.be een compleet T-kaart planbord en u kunt meteen aan de slag.
Het voordeel van losse planbordelementen is dat u het T-kaart planningsysteem volledig samen kunt stellen naar uw eigen situatie. Bij DiscountOffice.be kunt u losse planbord sleuven, verbindingsprofielen en wandgeleiders bestellen tegen een scherpe prijs. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden door meerdere planbord elementen aan elkaar te bevestigen door middel van verbindingsprofielen. Voor het kiezen van de juiste lengte van de wandgeleiders telt u eenvoudig de formaatnummers van de verschillende planelementen van uw systeem bij elkaar op.

Planningsystemen met discount kopen

Bij DiscountOffice.be koopt u online uw planningsystemen met hoge kortingen. Professionele plansystemen van de kwaliteitsmerken Nobo, Jalema en Legamaster. Voor een betaalbaar alternatief is ook het huismerk DiscountOffice een goede optie.
Wilt u meerdere plansystemen bestellen? Door onze staffelprijzen profiteert u vaak van extra korting bij een bestelling van meerdere stuks.