Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Peukenzuilen

Peukenzuilen

Andere benamingen: Buitenasbakken, Peukenbakken, Asbak

Peukenzuil bestellen

Heeft u een buitenasbak of een peukenzuil nodig? Bij DiscountOffice.be bestelt u snel en eenvoudig online de buitenasbak die u nodig heeft. Het gevarieerde aanbod peukenzuilen bestaat uit verschillende stijlvolle modellen. Zoekt u een staande asbak voor buiten of wilt u liever een buitenasbak voor aan de wand of paal bestellen? Bij DiscountOffice.be vindt u altijd de juiste buitenasbak voor elke gelegenheid. De peukenzuilen zijn meestal uit stock leverbaar en hebben dus een korte levertijd. Bestelt u vandaag nog dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al afgeleverd.

Voorkom rommel van sigarettenpeuken

Door het rookverbod staan werknemers, bezoekers en klanten tegenwoordig buiten te roken. Hoe voorkomt u rommel van sigarettenpeuken bij uw entree? Een peukenzuil is een eenvoudige maar zeer efficiënte oplossing om te voorkomen dat sigarettenpeuken op de grond terecht komen. Zorg voor de aanwezigheid van voldoende buitenasbakken zodat uw entree en de directe omgeving van uw bedrijf schoon en netjes blijven. Een propere omgeving zorgt ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Ruim aanbod peukenzuilen

Het assortiment peukenzuilen van DiscountOffice.be bestaat uit verschillende mooie modellen die geschikt zijn voor het plaatsen bij de entree van uw bedrijf, horecazaak, instelling, vereniging, scholen, winkelcentra en meer. Door de trendy modellen buitenasbakken van DiscountOffice.be zit er voor iedereen een model bij dat perfect past bij de stijl van uw entree. De peukenbakken zijn gemaakt van verschillende robuuste materialen, zoals RVS, metaal, aluminium. Sterke materialen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Wandasbak of staande asbak voor buiten

Wilt u een staande asbak voor buiten kopen? DiscountOffice.be biedt diverse staande asbakken in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. U kunt kiezen uit staande asbakken die u indien nodig gemakkelijk kunt verplaatsen en asbakstaanders of rookzuilen die aan de bodem vastgeschroefd kunnen worden. De beschikbare ruimte bepaalt vaak het model van de buitenasbak. Een vierkante asbak, een ronde buitenasbak, een rookpaal of een asbak op voet? Welk model u ook wenst u vindt de juiste buitenasbak met discount bij DiscountOffice.be. Uiteraard vindt u in het assortiment ook de hardlopers zoals de peukenzuil 'Tuscan' en peukenzuil 'Groundskeeper', die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen bij DiscountOffice.be.

Een wandasbak is geschikt voor een kleinere locatie. DiscountOffice.be heeft verschillende buitenasbakken in het assortiment die aan de muur gemonteerd kunnen worden bij de entree van onder meer ziekenhuizen, scholen en horecagelegenheden.

Ook een asbaktegel neemt weinig ruimte. DiscountOffice.be biedt de complete lijn The Droppit asbaktegels met korting. De asbaktegel is gemaakt van robuust corrosiebestendig verzinkt staal en voorzien van een rooster voor de optimale opvang van klein afval en sigarettenpeuken. The DropPit is uitermate geschikt voor bij de entree van openbare voorzieningen, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties en bedrijfspanden.

Wilt u een zandasbak kopen? DiscountOffice.be biedt veel uitvoeringen zandasbakken tegen scherpe prijzen. Dankzij de fraaie ontwerpen en kleuren vindt u bij DiscountOffice.be voor elke entree een stijlvolle zandasbak. Het voordeel van gebruik van doofzand is dat de sigarettenpeuken snel gedoofd worden waardoor de nare lucht van smeulende sigarettenpeuken voorkomen wordt. Heeft u ook doofzand nodig? Bestel ook direct bij DiscountOffice.be voordelig doofzand mee. Door al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier te bestellen kunt u nog meer besparen op uw inkoop.