Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ovenreiniging

Ovenreiniging

Andere benamingen: Grillreiniging

Ovenreiniger kopen

Voor het krachtig en effectief ontvetten en ontsmetten van uw oven vindt u via DiscountOffice.be een ruim aanbod professionele ovenreinigingsmiddelen tegen een scherpe prijs. Voor de professionele keuken, voor de keuken in de bedrijfskantine of voor de keuken thuis. U vindt bij DiscountOffice.be voor elke oven de beste ovenreiniger.
Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden om uw oven in topconditie te houden. Het assortiment bestaat onder meer uit keukenreiniger spray, ontvetter in poedervorm en reinigingsvloeistof.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig de juiste reinigingsmiddelen voor het schoonhouden en onderhouden van uw oven en/of grill. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste ovenreinigers zijn uit stock leverbaar en hebben een snelle levering. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.be dan kunt u in principe de reinigingsmiddelen de volgende werkdag al ontvangen.

Professionele ovenreinigers

Het is belangrijk om uw oven goed te onderhouden zodat u verzekerd bent van een langere levensduur. Hoewel het een vervelende klus is, is het wel essentieel om de oven regelmatig te reinigen. Vaak blijven er toch etensresten, aangekoekte baksels en vet achter die de oven steeds viezer maken en zorgen voor vieze geurtjes.
Gebruik voor het reinigen van uw oven een speciaal reinigingsmiddel voor metalen oppervlakken. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de oven en accessoires beschadigen.
Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim aanbod professionele ovenreinigers die snel en efficiënt afrekenen met aangekoekt vet en etensresten. Deze ovenreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het grondig en eenvoudig reinigen van elke oven. Voor de dagelijkse reiniging en voor de grondige reiniging voor het behoud van uw oven bestelt u de juiste ovenreinigers gemakkelijk en snel online.

Ovenreinigingsmiddelen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.be koopt u altijd professionele reinigingsmiddelen voor de oven kopen van onder meer de kwaliteitsmerken Cif, Greenspeed, Suma, Mr. Proper en HG met discount. Bestelt u regelmatig ovenreinigers dan bent u door onze staffelprijzen bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.
Naast ovenreiniger in handzame sprayflacons levert DiscountOffice.be speciaal voor de professionele schoonmaak de ovenreinigingsmiddelen ook in aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen van 5 liter. Hierdoor kunt u flink besparen op uw inkoop.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen