Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Onderzoeksbankrollen

Onderzoeksbankrollen

Verwante categorie: Onderzoeksbankrol dispensers

Andere benamingen: Onderzoekstafelrollen, Onderzoekbankpapier, Onderzoekspapier

Onderzoeksbankrollen bestellen

Wilt u onderzoeksbankrollen bestellen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelig onderzoeksbankpapier. U koopt het onderzoeksbankpapier voor uw behandeltafel gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Binnen het uitgebreide assortiment onderzoekbankrollen kunt u kiezen uit verschillende soorten onderzoektafelpapier en verschillende afmetingen geschikt voor diverse onderzoekstafels. Het onderzoekpapier ligt op stock in het magazijn, zodat het onderzoekpapier een korte levertijd heeft.

Onderzoekstafelpapier voor een hoog hygiëneniveau

In de gezondheidszorg is een hoog hygiëneniveau uiterst belangrijk. Onderzoeksbankrollen zijn een gemakkelijke hygiëne oplossing. Door uw onderzoekstafel te beschermen met onderzoeksbankrollen of onderzoekstafelrollen wordt een hoge mate van hygiëne gewaarborgd. DiscountOffice.be biedt een ruime keuze onderzoeksbankrollen voor gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen, klinieken, huisartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en meer.
Het uitgebreide assortiment onderzoekstafelpapier bestaat uit zowel 1-laags als 2-laags papier. Onderzoekbankrollen van 2-laags papier kunnen meer absorberen en zorgen voor een betere sterkte en hoger comfort.
U kunt kiezen uit verschillende breedte en lengte maten. Hoe breed uw behandeltafel ook is, u vindt het juiste onderzoektafelpapier bij DiscountOffice.be. Voor elke onderzoektafelsysteem biedt DiscountOffice.be de juiste onderzoeksbankrollen variërend in een breedte van 37cm tot 59cm.

Topkwaliteit onderzoekbankpapier

Bestelt u uw onderzoeksbankrollen bij DiscountOffice.be dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit onderzoekstafelpapier voor uw onderzoekstafel. DiscountOffice.be biedt onderzoekstafelrollen die prettig aanvoelen voor de patiënt en niet aan de huid blijven plakken. Ook absorbeert het onderzoekpapier goed en is het sterk genoeg zodat het niet scheurt als de patiënt er op ligt. Meestal is onderzoekpapier gemaakt van cellulose. Het belangrijkste kenmerk van cellulose papier is dat het zeer sterk papier is dat niet scheurt. Maar dat het tegelijkertijd toch zacht en comfortabel is voor de patiënt.

Gemakkelijk in gebruik

DiscountOffice.be levert hoge kwaliteit onderzoekstafelpapier dat gemakkelijk in gebruik is. Onderzoekbankpapier met een perforatierand zorgt er voor dat het nog eenvoudiger is om het papier te vervangen en u heeft geen last van een slordige afscheurrand. Zo voorziet u uw behandeltafel snel en efficiënt van schoon en fris nieuw papier.
Bij DiscountOffice.be kunt u ook direct een handige ruimtebesparende onderzoektafelrol dispenser bestellen. Met een onderzoekstafelpapierhouder heeft u het onderzoekpapier direct bij de hand en is het bovendien gemakkelijk af te scheuren.

Onderzoeksbankrollen met discount

Bestelt u geregeld onderzoeksbankrollen voor uw instelling of praktijk? DiscountOffice.be levert alle onderzoeksbankrollen tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus wanneer u meerdere stuks bestelt bespaart u nog meer op uw inkoop.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen