Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Menuborden

Menuborden

Andere benamingen: Menukaarthouder, Tafelborden, Krijtbordjes

Menuborden bestellen?

Op zoek naar het perfecte menubord voor uw restaurant of winkel? Bij DiscountOffice.be koopt u uit het ruime aanbod krijtborden gemakkelijk het ideale menubord voor de horeca. Of u nu op zoek bent naar een menubord voor binnen of buiten, voor aan de wand of op tafel, bij ons vindt u altijd de beste oplossing. U bestelt de menuborden gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.be. De menuborden zijn uit stock leverbaar, dus vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.

Voordelen menubord

Een krijtbord of menubord is het visitekaartje van uw zaak. In de horeca is een menubord het makkelijkste bord om een steeds wisselend menu aan te prijzen. De informatie is immers eenvoudig aan te brengen met een krijtstift en later ook weer makkelijk te wissen met een vochtige doek. Ideaal om bijvoorbeeld een dagmenu te promoten.
Niet alleen voor de horeca is een menubord handig in gebruik, ook voor andere winkeliers is het een perfecte aandachtstrekker. Op een creatieve manier maakt u reclame in de stijl die bij u past.

Ruime collectie menuborden

Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk online het ideale menubord voor de horeca tegen scherpe prijzen.
Wilt u een krijtbord aan de muur? U kunt kiezen uit verschillende formaten en verschillende kleuren omlijstingen. Een mooie passende omlijsting geeft de perfecte uitstraling aan het menubord.
Daarnaast kunt u bij DiscountOffice.be ook krijtborden in diverse speelse vormen online kopen, denk bijvoorbeeld aan een menubord in de vorm van een glas, fles, huis, hart of wolk. Wat u ook nodig heeft, bij ons vindt u het leukste menubord voor de horeca.
Op zoek naar een tafel krijtbord? Uit de ruime collectie tafel krijtborden van DiscountOffice.be bestelt u snel en eenvoudig het mooiste tafel menubord voor de horeca. Tafel krijtborden zijn te bestellen in verschillende vormen en afmetingen. Zoals met een driepoot, op een voet of in een L-vorm. U vindt bij ons altijd het beste menubord dat aansluit op uw wensen.
Bovendien met hoge discount. Heeft u meerdere tafelkrijtborden nodig? DiscountOffice.be heeft aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels, zo profiteert u van nog meer korting!
Kortom, u vindt bij DiscountOffice.be het ideale menubord voor elke plek in de horeca.

Krijtstiften en reinigingsmiddelen

Voor het mooiste resultaat schrijft u met een krijtmarker op een menubord. Een krijtstift is gevuld met vloeibare krijt dat speciaal geschikt is voor het tekenen en schrijven op glas, spiegels of krijtborden. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment krijtstiften in verschillende uitvoeringen en kleuren.
Met een vochtige doek is het krijt weer gemakkelijk uit te wissen. Voor een super schoon resultaat gebruikt u een krijtbord reiniger. Koop bij DiscountOffice.be ook direct uw benodigdheden voor uw krijtbord. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen