Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtverfrissers dispensers

Luchtverfrissers dispensers

Verwante categorie: Luchtverfrissers

Andere benamingen: Automatische luchtverfrissers, Elektrische luchtverfrissers, Luchtverfrisser apparaten

Luchtverfrisser dispenser voordelig bestellen

Luchtverfrisser dispensers bestelt u voordelig bij DiscountOffice.be. Dankzij ons brede assortiment en scherpe prijzen vindt u altijd een luchtverfrissingsdispenser die bij u past. Het aanbod bevat luchtverfrisser apparaten die automatisch of handmatig sprayen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren zoals RVS, plastic, chroom, grijs, zwart en wit. Maak van de toiletbezoek van uw bezoekers of personeel een fijne ervaring door zorg te dragen aan een constante frisse lucht op de WC met een automatische luchtverfrisser.

Luchtverfrisser dispenser voor op het toilet

Op het toilet is de geur heel bepalend voor de ervaring van de bezoeker. Een frisse geur geeft de bezoeker een beter hygiënisch gevoel. Daarnaast hoeft de luchtverfrisser niet meer aangeraakt te worden nadat deze in een automatische dispenser is gezet. Dit is vele malen meer hygiënisch dan dat vele handen na het toiletbezoek dezelfde luchtverfrisser aanraken. Een automatische luchtverfrisser dispenser sprayt automatisch om de zoveel tijd, daardoor is er altijd een frisse geur in de sanitaire ruimte.

Brede collectie automatische luchtverfrissers

Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod luchtverfrisser dispenser designs waardoor u de dispenser kunt bestellen die bij uw sanitaire ruimte past. U kunt kiezen uit de beste merken zoals Tork en Satino of nog voordeliger onze huismerk luchtverfrisser dispensers bestellen.

Luchtverfrisser dispensers van de topmerken Satino, Rubbermaid en Tork

De topmerk luchtverfrissingssystemen zorgen dat sanitaire ruimtes 24 uur per dag net, fris en comfortabel aanvoelen. De hoogwaardige geuren worden zeer gewaardeerd door de gebruikers van de sanitaire ruimte. Het aanbod luchtverfrissingsdispensers van Tork, Rubbermaid en Satino bevat elektrische luchtverfrissers die automatisch parfums en geurbestrijders verspreiden.

Meest populaire topmerk luchtverfrissingsdispenser

Hieronder een top 5 van meest populaire luchtverfrisser dispensers van topmerken zoals Satino, Rubbermaid en Tork.

  • Tork Elevation
  • Tork Aerosol
  • Rubbermaid Dispenser Aerosol Standard Led
  • Mircroburst Duet dispenser Rubbermaid
  • Dispenser Satino Black Luchtverfrisser

Elektrische luchtverfrisser dispenser met discount

De luchtverfrisser dispensers zijn bij DiscountOffice.be altijd scherp geprijsd. Dankzij het uitgebreide assortiment zit er altijd een luchtverfrissingsdispenser tussen die geschikt is voor uw sanitaire ruimte. Grootgebruikers kunnen nog meer discount verdienen dankzij de staffelprijzen. Hoe meer stuks u bestelt, hoe meer discount.