Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtspray

Luchtspray

Andere benamingen: Air duster, Sprayduster, Persluchtreiniger

Luchtspray bestellen

Air duster kopen? Bij DiscountOffice.be koopt u online persluchtreinigers en ontstoffer spuitbussen van diverse topmerken tegen een scherpe prijs. De air duster (ook wel luchtspray of sprayduster genoemd) is ideaal voor het wegblazen van stof tussen toetsenborden of andere lastige begaanbare plekken. Een omkeerbare air duster kan ook ondersteboven worden gebruikt.
Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste luchtspray die u nodig heeft voor gebruik op kantoor, in de werkplaats of thuis. Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste spuitbus ontstoffer. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.
De meeste luchtspray is uit stock leverbaar en wordt snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be dan wordt uw pakketje vaak de volgende werkdag al geleverd.

Spuitbus voor ontstoffen van moeilijk bereikbare plekken

Een luchtspray is ideaal om moeilijk bereikbare plekken te ontstoffen zonder gebruik van vloeistof. Een persluchtreiniger verwijdert stof, pluisjes en andere verontreinigende deeltjes van een toetsenbord, printer, fax, centrale eenheden en al uw optische onderdelen in een oogwenk. Door uw apparatuur schoon te maken met een sprayduster of air duster loopt u geen gevaar op beschadiging. Meestal is de air duster voorzien van een speciaal opzetstukje voor precisiewerk.
Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen luchtspray, ontvlambare of niet-ontvlambare luchtspray, air duster die alleen rechtop te gebruiken is en omkeerbare air duster in alle posities te gebruiken is. Zelfs met de kop naar beneden gericht.
Welke luchtspray u ook zoekt, u vindt zeker bij DiscountOffice.be de juiste luchtspray voor het doeltreffend verwijderen van elk vuiltje in alle ontoegankelijke zones van uw apparaten.

Air duster met discount kopen

DiscountOffice.be levert luchtspray van onder meer de kwaliteitsmerken Fellowes, AF, Durable en Dataflash die u met discount kunt bestellen. Bestelt u vaker persluchtreinigers? Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen bij een bestelling van meerdere stuks.
Naast de snelle levering, het uitgebreide assortiment en onze deskundige klantenservice is onze staffelkorting voor veel bedrijven en organisaties de reden om over te stappen naar DiscountOffice.be voor de inkoop van alle kantoorbenodigdheden.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen