Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten

Verwante categorie: Koffie- en theetoebehoren

Andere benamingen: Koffiemachine, Koffiezetter

Koffiezetapparaat bestellen

Een goede kop met koffie voor tijdens het werk wordt puur genieten met een koffiemachine van Bravilor of Senseo. Voor elk type gebruik vindt u hier de juiste machine: voor enkele kopjes koffie tot complete buffetmachines.

Het uitgebreide assortiment koffiemachines bevat daarnaast ook de merken Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. Bent u opzoek bent naar een koffiezetapparaat voor thuis, op kantoor of andere organisatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij DiscountOffice.be kunt u eenvoudig online een koffiezetter kopen tegen een scherpe prijs.

Assortiment koffiezetapparaten

Bent u opzoek naar een koffiezetapparaat om elke dag lekkere koffie te zetten? DiscountOffice.be heeft een uitgebreid aanbod koffiemachines zoals met filter, thermoskan, melkopschuimer, bonenmaler of timer.

Koffiemachine met thermoskan

Een koffiezetapparaat met thermoskan is ideaal voor tijdens het werken thuis, op kantoor of andere werkplek om de koffie voor een langere tijd warm te houden. Daarnaast is het mogelijk om de thermoskan mee te nemen naar uw werkplek, waardoor u gefocust kunt blijven werken.

Koffiezetapparaat met timer, melkopschuimer en bonenmaler

Een koffiezetter met een timerfunctie is ideaal om het apparaat een kopje koffie voor u te laten zetten op een tijdstip naar wens. Het is mogelijk om de koffiemachine te programmeren, zodat u vandaag, de koffie voor morgenochtend in kunt stellen. Het apparaat start dan automatisch op de geprogrammeerde tijd om een heerlijk vers kopje koffie te zetten.
Daarnaast kunt u kiezen voor een koffieapparaat met melkschuimer zoals de koffiemachine De'longhi Ecam.

Koffiezetter met filter en waterkoker ineen

Koffiezetapparaten met een waterkoker ineen zijn erg populair. Het assortiment bevat 2 in 1 en 3 in 1 koffiemachines. De combi koffiezetapparaten zijn voordelig en ideaal wanneer u meerdere soorten hete dranken wilt zetten.

Met welke koffiemachine zet u de lekkerste koffie, cappuccino of espresso?

Bij het zetten van de beste koffie is een koffiezetapparaat van hoge kwaliteit van groot belang. Hieronder staan de meest populaire koffiemachines:

  • Bravilor Novo
  • Bravilor Iso inclusief thermoskan
  • Bravilor Airpot
  • L'Or Lucente
  • Senseo Viva Café

Topmerken

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod koffiezetapparaat merken zoals Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. De toonaangevende merken zijn innovatief op het gebied van koffiemachines waardoor u gegarandeerd een heerlijk bakje koffie kunt zetten.

Koffiezetapparaat aanbieding

DiscountOffice.be heeft een breed en scherp geprijsd aanbod koffiemachines zoals met filter, thermoskan, melkopschuimer, bonenmaler of timer. Het ruime assortiment bevat de merken Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. Daarnaast zijn ook alle koffie- en theetoebehoren eenvoudig en voordelig online te bestellen.

Bedrijven, kantoren, scholen, horeca en andere organisaties die groot inkopen ontvangen nog meer discount bij een bestelling van meerdere stuks bij DiscountOffice.be. De nog scherpere prijzen zijn te vinden bij de staffelprijzen op de productpagina of door een prijsopgave op te vragen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen