Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Interieurreiniging

Interieurreiniging

Interieurreinigers online bestellen

Heeft u nood aan voordelige interieurreinigers voor de professionele schoonmaak? Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreid aanbod reinigingsmiddelen voor het professioneel reinigen van elke werkomgeving. Topkwaliteit reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van diverse oppervlakken zoals glas, toilet, keuken en tegelvloeren. Daarnaast vindt u ook desinfecterende reinigingsmiddelen met alcohol voor het desinfecteren van ruimtes en oppervlakken.
Het assortiment hygiëne artikelen van DiscountOffice.be is zeer divers. Vanwege het ruime aanbod, de snelle levering en de mogelijkheid om de interieurreinigers in voordelige grootverpakkingen te bestellen uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker.
De meeste interieurreinigingsmiddelen zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Meestal geldt vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Assortiment professionele Interieurreinigers

Interieurreinigers zijn in veel verschillende uitvoeringen en verpakkingen online te bestellen. Bij DiscountOffice.be is er een breed aanbod van kwaliteitsmerken die u tegen een scherpe prijs kunt bestellen.
U kunt kiezen uit professionele allesreinigers voor het schoonmaken van bureaus, toiletten, kantoorvloeren, werkplekken, keukens en meer. Interieurreinigers voor de dagelijkse schoonmaak, voor het ontkalken, voor het ontvetten, voor het onderhoud en voor het desinfecteren. Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor de beste interieurreinigers voor alle oppervlakken en ruimtes in uw bedrijf.
De interieurreinigers zijn in handzame 1 liter flacons te bestellen maar speciaal voor de grootverbruikers en professionele schoonmakers ook in aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels te bestellen.
Door bij DiscountOffice.be alle hygiëne artikelen in te kopen kunt u als bedrijf, kantoor, school of instelling aanzienlijk besparen op uw inkoop. Ervaar ook het gemak van DiscountOffice.be als totaalleverancier: de snelle levertijden, de ruime keuze en de mogelijkheid om op rekening te bestellen!

Ruime keuze hoogwaardige interieurreinigers

DiscountOffice.be levert topkwaliteit interieurreinigers die u online met discount kunt bestellen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit bent.

U kunt onder meer deze bekende merken bij ons bestellen:

  • CIF
  • Taski
  • Deversey
  • Greenspeed
  • Suma
  • Werner & Mertz

Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Met het DiscountOffice huismerk bespaart u nog meer op uw inkoopkosten! Wanneer u kiest voor DiscountOffice reinigingsmiddelen kiest u voor goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen