Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Insectenverdelgers

Insectenverdelgers

Andere benamingen: Ongediertebestrijders, Mollenverdrijvers, Insectenlamp

Insectenverdelger kopen

Elektrische insectenverdelger zijn er in veel soorten en maten. DiscountOffice.be heeft een uitgebreid voordelig aanbod insectenverdelgers. Alle ongediertebestrijders voor binnenshuis, buitenshuis, op kantoor en thuiswerkplek zijn gemakkelijk op DiscountOffice.be te bestellen. De uitgebreide collectie bevat onder andere de topmerken Blaupunkt en Domo.

Aanbod elektrische insectenverdelgers

Bent u opzoek naar een elektrische insectenverdelger? Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment zoals elektrische insectenverdelger lampen, USB-insectenverdelgers, ultrasone ongediertebestrijders, verdelgers met UV licht en opvangbak en elektrische mini insectenverdelgers voor in het stopcontact.

Insectenverdelger met USB aansluiting

Voor een insectvrije werkomgeving is een insectenverdelger met USB aansluiting ideaal. Deze insectenbestrijder is eenvoudig aan te sluiten en daardoor gebruiksvriendelijk te gebruiken voor tijdens het thuiswerken in uw thuiskantoor. Hiermee voorkomt u afleidende zoem geluiden van vliegen en of muggen, zodat u geconcentreerd kunt blijven werken.

Insectenlamp

Een insectenlamp straalt speciaal UV-licht uit dat insecten aantrekt. Vervolgens komt het insect in de insectenverdelger waar het insect door een stroomtikje wordt verdelgd. De meeste insectenbestrijders hebben een opvangbakje dat uzelf eenvoudig kunt legen.

Ultrasone ongediertebestrijders

Een ultrasone ongediertebestrijdingsapparaat gebruikt geluidsgolven om het gehoor en het zenuwstelsel van het ongedierte aan te vallen, zodat deze hun huidige omgeving verlaten. Het is de meest gebruikers- en milieuvriendelijkste manier om alle knaagdieren en insecten te verjagen en is onschadelijk voor mensen.

Wat is een insectenverdelger precies?

Een elektrische insectenverdelger wordt omringd door kunststof of metaal, de metalen kooi is meestal geaard. Dit biedt bescherming bij een eventuele aanraking. De UV-licht insectenlampen die de insectenbestrijders bevatten, trekken de insecten zoals vliegen en muggen aan. Om de UV-lamp zit een metalen rooster die onder stroom staat, wanneer een insect naar binnen komt sluit het stroomcircuit en het insect wordt daardoor geëlektrocuteerd.

Insectenverdelger aanbieding

Bij DiscountOffice.be zijn alle insectenverdelgers voordelig en eenvoudig te bestellen. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment insectenverdelgers zoals insectenverdelgers met UV-lampen en ultrasone ongediertebestrijders. Daarnaast bevat het assortiment ook de toonaangevende topmerken Blaupunkt en Domo.

Waarom een insectenverdelger bij DiscountOffice.be kopen?

Het gehele assortiment van DiscountOffice.be is zeer voordelig, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Dankzij de staffelprijzen bent u bij kopen van meerdere stuks nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen