Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Industriële Pedaalemmers

Industriële Pedaalemmers

Andere benamingen: Industriële afvalbak

Industriële pedaalemmers bestellen

Bent u op zoek naar een pedaalemmer die geschikt is voor industrieel en professioneel gebruik? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor robuuste industriële pedaalemmers om te gebruiken in industriële omgevingen zoals bijvoorbeeld een professionele keuken of in de voedingsmiddelen industrie. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De meeste pedaalemmers zijn uit stock leverbaar en kunnen snel geleverd worden. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en uw industriële pedaalemmer wordt vaak de volgende werkdag al op uw bedrijf geleverd.

Pedaalemmers voor gebruik in de industrie

In het ruime assortiment industriële afvalbakken vindt u verschillende uitvoeringen pedaalemmers die geschikt zijn om te gebruiken in veeleisende omgevingen. Zo worden er andere eisen gesteld qua materiaal en hygiëne aan een pedaalemmer voor op kantoor of thuis en een pedaalemmer die gebruikt wordt in een professionele omgeving. Welke pedaalemmer u ook zoekt, voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.be de juiste pedaalemmers. Of u nu op zoek bent naar een kleine pedaalemmer, of een duo pedaalemmer voor het scheiden van afval, voor al uw wensen kunt u terecht bij DiscountOffice.be. U vindt gemakkelijk en voordelig de juiste pedaalemmers voor op kantoor, voor de werkplaats of voor de professionele keuken.

Ruim assortiment industriële pedaalemmers

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment industriële afvalbakken specifiek voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie of in een professionele keuken. Bij DiscountOffice.be bestelt u industriële pedaalemmers die voldoen aan de HACCP richtlijnen. HACCP bepaalt essentiële controlepunten en daaraan gekoppelde processen om te garanderen dat wordt voldaan aan de hygiënische basisvereisten. Zo staan de HACCP afvalbakken op pootjes en kunnen veilig gebruikt worden in professionele keukens en de voedselindustrie.
Wilt u een vuurbestendige pedaalemmer of een brandveilige pedaalemmer kopen? DiscountOffice.be biedt een ruim aanbod industriële pedaalemmers die vervaardigd zijn van aluminium of RVS voor een uitstekende bescherming tegen brandgevaar. De brandveilige Carro-Kick pedaalemmers kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen en in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit onder meer 55 liter, 65 liter en 110 liter.
Daarnaast biedt DiscountOffice.be ook robuuste industriële pedaalemmers met een inhoud van 152 liter. Eenvoudig online te bestellen tegen scherpe prijzen. Uit voorraad leverbaar.

Topkwaliteit industriële pedaalemmers

Wanneer u uw industriële pedaalemmers online bestelt via DiscountOffice.be bent u verzekerd van hoogwaardige robuuste pedaalemmers die u met hoge korting kunt aanschaffen. Heeft u meerdere pedaalemmers nodig? DiscountOffice.be hanteert staffelkortingen waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de inkoop van uw afvalartikelen. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen