Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Horeca disposables

Horeca disposables

Andere benamingen: Bio Disposables, Duurzame Disposables

Horeca disposables bestellen

Wilt u duurzame horeca disposables kopen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor duurzame catering disposables voor de horeca, de catering branche, voor evenementen of voor de bedrijfskantine die u eenvoudig en snel online tegen scherpe prijzen kunt bestellen.
De horeca disposables zijn een uitstekend milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpservies en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De uitgebreide selectiemogelijkheden maken het u makkelijk om snel de juiste horeca disposables te bestellen die u zoekt. U betaalt vertrouwd en veilig in de online betaalomgeving van uw eigen bank. Het merendeel van de horeca disposables is uit stock leverbaar en wordt snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en de horeca disposables worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Duurzame horeca disposables

De milieuvriendelijke horeca disposables van DiscountOffice.be bestaan uit disposables en verpakkingsartikelen die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals falcatahout, bamboe, palmblad, karton, suikerriet (bagasse) of biologisch afbreekbaar plastic (PLA en CPLA). De horecadisposables zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Hierdoor vormen deze artikelen een milieuvriendelijk alternatief voor het plastic wegwerpservies. Daarnaast heeft het duurzame wegwerpservies een luxe uitstraling en voldoen alle materialen aan de voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid.

Biodore horeca disposables

DiscountOffice.be biedt het complete assortiment Biodore horeca disposables. De productreeks van Biodore bestaat uit draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Zo maken de natuurlijke patronen, zoals de nerven van het palmblad, van elke verpakking een uniek product. De verschillende modellen zijn allemaal ontworpen met respect voor de natuur.

Ruim aanbod horeca disposables

Voor de horeca, voor maaltijdbezorging, voor afhaalmaaltijden, voor evenementen en voor bedrijven, bij DiscountOffice.be koopt u voordelige wegwerp borden, bekers, bestek, bakjes, cateringdozen, maaltijd trays, draagtassen en meer. Of u nu een Bagasse frietbak, een hamburgerbak van suikerriet, een bamboe lepel, een CPLA mes, een palmblad bord of een kartonnen soepbeker wilt bestellen, bij DiscountOffice.be vindt u zeker de beste duurzame verpakkingsoplossing voor elke maaltijd.

Horeca disposables met korting

Bij DiscountOffice.be bestelt u altijd al uw horeca disposables en maaltijd verpakkingen met discount. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Heeft u meerdere stuks nodig dan bent u dus nog voordeliger uit.
DiscountOffice.be is uw totaalleverancier, het zeer brede assortiment bestaat naast kantoorartikelen, kantoormeubilair, hygiëne artikelen en veiligheidsartikelen ook uit cateringartikelen. Door alle benodigdheden voor uw bedrijf bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op uw inkoop.