Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handgel

Handgel

Verwante categorie: Handverzorging

Andere benamingen: Desinfecterende Handgel, Handhygiëne vloeistof, Handalcohol

Handgel kopen

Handhygiëne vloeistoffen en handgels zijn er in veel soorten zoals met alcohol 70 %, met pomp of navulling. Met handgel kunt u gemakkelijk en effectief uw handen hygiënisch reinigen zonder gebruik van water en zeep. DiscountOffice.be heeft een uitgebreid aanbod zoals handgels met alcohol, 1 liter of 5 liter navulling, mini flesjes handgel en mini desinfecterende sprays. Bij DiscountOffice.be kunt u de handgels uit het gehele assortiment voordelig online bestellen.

Assortiment handgels

DiscountOffice.be heeft een brede collectie van verschillende reinigende gels voor de handen. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld desinfecterende of reinigende mini handgels, sprays, met pomp of grootverpakkingen zoals cans van 1 of 5 liter, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mini handgel

Mini handgels zijn ideaal voor onderweg omdat deze gemakkelijk zijn op te bergen in uw jas, tas of auto zo kunt u altijd uw handen reinigen, ook wanneer er geen water en zeep in de buurt is. De mini handgels hebben meestal een inhoud van à 50ml of 75ml en is in verschillende verpakkingen te verkrijgen.

Handdesinfectie spray

Door middel van een handdesinfectie verstuiver, is de desinfecterende vloeistof gemakkelijk aan te brengen op de handen. Na het aanbrengen droogt de vloeistof vanzelf op. Het gevarieerde assortiment bevat zowel mini sprays als navulling voor spraydispensers.

Desinfecterende handgel

De desinfecterende werking van desinfectie gel kunnen helpen tegen het verspreiden van virussen en schadelijke bacteriën. Hiermee beschermt u uzelf en anderen tegen virussen en andere besmetbare ziektes.

Handgel met pomp

Bent u opzoek naar een handgel met pomp of dispenser? DiscountOffice.be heeft een uitgebreid assortiment handgels die gecombineerd kunnen worden met een bijbehorende navulbare dispenser. Daarnaast kunt u kiezen voor een handgel die reeds in combinatie is met een pomp.

Leverbaar in verschillende verpakkingen

Bij DiscountOffice.be kunt u handgel in verschillende hoeveelheden bestellen:

  • 50 ml
  • 100ml
  • 1000 ml
  • 5 liter

Wat is desinfecterende alcohol 70% handgel?

Desinfecterende handgel bevat alcohol zodat de handen gedesinfecteerd kunnen worden. De alcohol in de handgel wordt meestal ethanol genoemd. U kunt deze antibacteriële zeep zowel professioneel als niet-professioneel gebruiken. Het is desinfectie gel waarmee u de handen wast zonder water. U heeft na het reinigen met deze handgel geen handdoek meer nodig om uw handen te drogen. De handgel lost zich namelijk vanzelf weer op.

Merken

DiscountOffice.be heeft de meest toonaangevende handgelmerken in het assortiment, zoals Purell, Dettol en Sanicur. Alle topmerken uit het gehele assortiment zijn scherp geprijsd en gemakkelijk online te bestellen.

Purell

Purell is gespecialiseerd in artikelen die een oplossing bieden aan gezondheid en hygiëne van de huid. Het toonaangevende merk heeft een breed aanbod handgel, zeep dispensers en zeepvullingen.

Dettol

Dettol is een van de bekendste zeepmerken wat betreft desinfecterende handzeep. Dettol is meer dan 80 jaar geleden opgericht en is sindsdien toonaangevend op het gebied van hygiëne.

Sanicur

Voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid is er Sanicur. Alle nieuwe handgels van Sanicur hebben een speciale milde formulering die de huid reinigt, beschermt en helpt te hydrateren.

Handgel met discount

Bij DiscountOffice.be zijn alle handgels voordelig en gemakkelijk te bestellen. U kunt kiezen uit een gevarieerde collectie hygiënische handgels zoals desinfecterende handgels, mini handgels, handgels met pomp en grootverpakkingen. Daarnaast bevat het assortiment de toonaangevende topmerken zoals Dettol, Sanicur en Purell.

Het gehele assortiment is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks of grootverpakkingen inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen