Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handdrogers

Handdrogers

Andere benamingen: Handendrogers

Handdrogers online kopen

Na het handenwassen wilt u natuurlijk uw handen weer droog maken. Handdrogers zijn hiervoor ideaal. Het uitgebreide aanbod handdrogers van DiscountOffice.be is voordelig en eenvoudig te bestellen. Daarnaast kunt u handendrogers in alle soorten en maten vinden in dit assortiment zoals, hand-in handdrogers, automatische handdrogers of handdrogers met een knop.

Gevarieerd aanbod handdrogers

Bent u op zoek naar een handdroger met HEPA filter, hands-in handdroger of een automatische handdroger? In dit assortiment vindt u een brede collectie handdrogers die geschikt zijn voor zwembaden, campings, sportscholen of andere organisaties. DiscountOffice.be heeft handdrogers zowel in het wit of zwart, als van RVS, plastic of kunststof. Alle handdrogers zijn van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd.

Hygiënische handdroog technologie

De handdroger is de laatste jaren flink geïnnoveerd. Door het toepassen van nieuwe technieken is de handdroger vele malen hygiënischer geworden. Zo zijn de meeste handdrogers nu automatisch en niet meer met een drukknop. Daarnaast is het luchtaanvoer systeem veranderd, de nieuwste generatie handdrogers bevatten een HEPA-filter om kruisbesmetting te voorkomen. Hierdoor kunt u uw handen hygiënisch drogen met gefilterd lucht.

Wat is een handdroger met HEPA-filter precies?

Een HEPA-filter filtert de lucht voordat het op uw handen geblazen wordt. Hierdoor zijn de handdrogers met HEPA-filter extra hygiënisch. Deze filter bestaat uit H13 Micro glasvezel papieren filter, Carbon filter, Beschermfolie, Kartonnen omhuizing en Foam afdichting. Het filtert tot maar liefst 99,95% van deeltjes groter dan 0,3 micron. De HEPA filter is vochtbestendig maar dient wel minimaal 1 keer per jaar vervangen te worden. De handdrogers met HEPA-filter zijn zeer geschikt voor in sanitaire ruimtes die veelvuldig gebruikt worden zoals de WC van een horeca onderneming of kantoor.

Beste automatische handdroger voor horeca

Bij DiscountOffice.be kunt u de beste handdrogers bestellen voor een scherpe prijs, ideaal voor horeca ondernemingen. Voor hotels, cafés en restaurants is hygiëne zeer belangrijk. Een goede handdroger is ideaal voor in elke sanitaire ruimte. Dankzij een handdroger met Hepa-filter is de handdroger nog hygiënischer. De “Handendroger Hands-in Automatisch” bevat een HEPA-filter, u kunt deze voordelig bestellen in de kleuren zwart, wit of RVS.

Handdroger met hoge discount

DiscountOffice.be geeft hoge discount op de adviesprijs van elke handdroger. Daarnaast kunnen groot gebruikers nog meer voordeel ontvangen door meerdere stuks te bestellen. U kunt bij meerdere stuks een prijsopgave opvragen. Het gevarieerde assortiment automatische handdrogers is geschikt voor elke sanitaire ruimte. Ook worden de handendrogers razendsnel geleverd.