Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Glasreiniging

Glasreiniging

Andere benamingen: Ruitenreinigers, Ramenwassen, Glazenwasmaterialen

Glasreinigingsmiddelen kopen

DiscountOffice.be heeft voor uw glazenwassersbedrijf, winkel, kantoor, school of andere organisatie een uitgebreide collectie glasreinigingsmiddelen of glazenwassersmaterialen om uw ramen optimaal schoon te maken. De glasreinigingsmiddelen zijn er in veel soorten zoals reinigingssprays, raamtrekkers, wisserrubbers, glasdoeken, inwashoezen, glazenwasser systemen en complete glasreinigingssets. Het gehele aanbod kunt u voordelig en eenvoudig online bestellen. Alle raamreinigers zijn meestal vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Assortiment glasreiniging

Bent u opzoek naar de beste materialen om uw ramen goed schoon te houden. DiscountOffice.be heeft een breed aanbod glasreinigingsartikelen voor zowel professionele glazenwassers als voor thuisgebruikers. De brede collectie bevat onder andere inwassers, raamwissers, telescoopstelen, glazenwasser sets, reinigingssprays en glasreinigingszeep.

Inwasser

Het inwassen van uw ramen is essentieel om uw ramen goed schoon te krijgen. DiscountOffice.be heeft de hoogwaardigste inwassers in het gevarieerde assortiment. Daarnaast is de inwashoes ook los verkrijgbaar. De meest populaire inwassers zijn van het merk Unger. De inwassers en inwashoezen zijn scherp geprijsd bij DiscountOffice.be.

Raamwisser

Bent u opzoek naar een raamwisser van Unger of ander merk? Raamwissers zijn er in veel soorten en maten. Het assortiment bevat raamwissers met zacht of hard rubber en s-wissers, deze zijn te bestellen met een breedte maat van 15cm, 25cm, 35cm, 45cm of 55cm. Wanneer het rubber van de raamtrekker versleten of uitgedroogd is, dan kunt u het rubber ook vervangen dankzij de raamtrekkersrubbers die u ook in verschillende maten apart kunt bestellen.

Glasreinigingsspray

Glassprays zijn eenvoudig te gebruiken om uw ramen en separatieglas te reinigen. Meestal zijn deze glasreinigingssprays op alcoholbasis en droogt daardoor snel en streeploos op. Bij gebruik van reinigingssprays is het zeer belangrijk om goed de veiligheidsinformatie te lezen voor gebruik.

Glasreinigingszeep

DiscountOffice.be heeft een breed assortiment van glasreinigingszeep. U kunt kiezen voor een flacon van 500ml, 750ml, 1 liter of een can van 5 liter. De meest populaire glasreinigingsmiddelen zijn van Werner & Mertz, HG en Taski.

Merken glasreiniging

Bij DiscountOffice.be kunt u voordelig de A-merk glasreinigingsmiddelen bestellen zoals Unger, HG en Taski. Deze merken bieden de hoogste kwaliteit en worden door veel professionele glazenwassers gebruikt. Door te kiezen voor hoogwaardige ramenreinigers worden uw ramen eenvoudig en grondig schoon.

Glasreinigers aanbieding

Bij DiscountOffice.be zijn alle glasreinigingsartikelen voordelig online te bestellen. Er is een uitgebreid assortiment glasreinigers zoals inwassers, raamwissers, reinigingssprays en glasreinigingsmiddelen. Daarnaast kunt u kiezen uit de toonaangevende merken zoals Unger, HG en Taski.

Het gehele glasreiniging assortiment van DiscountOffice.be is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer discount krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen