Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Fijnschrijvers

Fijnschrijvers

Verwante categorie: Fijnschrijver vullingen

Andere benamingen: Fineliners, Rolschrijvers, Viltschrijver

Fijnschrijvers bestellen

Heeft u nood aan fineliners? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim gamma fineliners van alle topmerken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Topkwaliteit fijnschrijvers en tekenstiften van Pilot, Bic, Faber Castell, Rotring, Stabilo, Schneider, Staedtler en meer bekende merken.
Een fineliner is een viltstift die even dun schrijft als een balpen. Bij DiscountOffice.be bij u aan het juiste adres voor een ruime keuze fineliners van diverse merken, schrijfbreedtes en veel verschillende kleuren. U kunt uw voorkeuren selecteren per filterwoord, hierdoor is het mogelijk om binnen het enorme assortiment snel de juiste fijnschrijvers te bestellen.
De meeste fijnschrijvers zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw favoriete fineliners via DiscountOffice.be en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u gebracht.

Fineliners voor tekenen

Een fineliner of een fijnschrijver is een tekenpen met een punt van vilt. De schrijfbreedte varieert tussen 0.1 mm en 2.0 mm, de meeste gebruikte fineliners hebben een schrijfbreedte van 0.4 mm.
Met tekenviltstiften kunt u mooie lijntekeningen maken met een stabiele lijndikte. Fineliners worden gebruikt door professionele tekenaars, illustratoren, grafici, technische tekenaars, kunstenaars en studenten. Fineliners worden ook veelgebruikt voor handlettering of bullet journaling.
Fineliners zijn verkrijgbaar met watervaste inkt, zoals de Sakura Pigma Micron, maar er zijn ook fijnschrijvers op waterbasis zoals de Fineliner Pilot SW-PPF te bestellen via DiscountOffice.be.

Ruim aanbod fineliners

Wat zijn de beste fineliners? Welke fineliner het meest voor u geschikt is is afhankelijk van uw gebruik en toepassing. Voor de professional en de hobbyist. Voor thuis, op kantoor, in de werkplaats of op school. Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.be de beste fineliners, gemakkelijk en snel online te bestellen.
DiscountOffice.be levert fijnschrijvers in allerlei kleuren. Naast fineliners zwart, rood, blauw en groen kunt u ook veel trendy kleuren zoals paars, roze, goud, zilver en turquoise via DiscountOffice.be bestellen.
Gebruikt u meerdere kleuren dan zijn onze assortimentsverpakkingen met fineliners in meerdere kleuren aan te bevelen.

Hieronder volgt een overzicht van de populairste fijnschrijvers:

  • Fineliner PILOT SW-PPF zwart
  • Fineliner STABILO point 88 zwart
  • Fineliner edding 1200 zwart 0.5-1.0mm
  • Fineliner Staedtler Pigment 308 zwart
  • Fineliner Paper Mate Flair original rood
  • Fineliner Sakura pigma micron zwart
  • Fineliner Schneider 967 blauw

Fineliners met discount kopen

Voordelig al uw fineliners bestellen? DiscountOffice.be levert alle topmerken fineliners met hoge kortingen. Daarnaast hanteren wij speciaal voor grootverbruikers staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer besparen op uw inkoop.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen