Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Etuis

Etuis

Andere benamingen: Koker, Pennenetui, Opbergtas

Etuis kopen

Een etui is een klein tasje waarin bijvoorbeeld schrijfgerei en tekenmateriaal zit. Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreid assortiment etuis in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Zoals pennenetuis, pennenzakken, roletuis, bliketuis en meer.
Een etui vormt een essentieel accessoire in de back-to-school campagne. Maar ook op kantoor en thuis komt een etui altijd van pas voor het opbergen van al uw pennen, potloden en meer.
Door het eenvoudige bestelproces koopt u via DiscountOffice.be slechts met een paar muisklikken de beste etui tegen een scherpe prijs. En dat niet alleen, het is ook erg prettig dat u zelf de deur niet uit hoeft, uw aankoop wordt netjes bij u afgeleverd.
Het merendeel van de etuis is uit stock leverbaar en worden zeer snel geleverd. Bestelt u vandaag nog uw favoriete etui via DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling over het algemeen de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Etuis in alle modellen en materialen

Een etui is een handige oplossing voor het bewaren en opruimen van pennen, potloden, puntenslijpers, linialen en meer kleine kantoorartikelen die anders op de werkplek rondslingeren. Ook is een etui ideaal om deze benodigdheden veilig te vervoeren naar school of naar uw werk.
Etuis zijn gemaakt van verschillende materialen, DiscountOffice.be biedt etuis van stevige materialen zoals kunststof, canvas, leer en kunstleer. De etuis zijn meestal voorzien van een ritssluiting zodat alle materialen netjes in de etui blijven.
De meest bekende etuis hebben een ronde vorm, maar u kunt bij DiscountOffice.be ook een platte rechthoekige etui, roletui en etui van blik bestellen.
Etuis met één vak of meerdere vakken, etuis voor kinderen met hun favoriete sportclub, grote etuis met ruimte voor geld, pasjes of make-up, welke etui u ook zoekt u vindt het zeker bij DiscountOffice.be.

Topkwaliteit etuis met korting bestellen

Bij DiscountOffice.be bestelt u altijd hoogwaardige etuis van de kwaliteitsmerken Leitz, Kangaro, Juscha, Coocazoo en Eberhard Faber met hoge kortingen. Wilt u meerdere etuis bestellen voor uw school of instelling? Naast dat het mogelijk is om op rekening te bestellen, profiteert u ook nog eens van extra korting bij een bestelling van meerdere aantallen. Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen