Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elektrische bureaus

Elektrische bureaus

Andere benamingen: Elektrisch verstelbare bureaus, Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus, Zit-Sta Bureau

Elektrisch bureau bestellen

Wilt u een elektrisch verstelbaar bureau kopen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres. Uit het ruime aanbod elektrisch in hoogte verstelbare bureaus bestelt u snel en voordelig online het perfecte elektrische bureau waarmee u zittend en staand werken eenvoudig kunt afwisselen.
Ook zijn elektrisch verstelbare bureaus uitermate geschikt voor flexibele werkplekken waarbij het bureau regelmatig gebruikt wordt door verschillende mensen met verschillende lengtes. Met één druk op de knop is de hoogte aan te passen aan de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker.

Gezondheidsklachten door lang zitten

Wist u dat Europese kantoormedewerkers elke dag gemiddeld 7 uur achter een computer, laptop of tablet zitten? Het menselijk lichaam is niet gebouwd om min of meer de hele dag in dezelfde houding te werken. Dit geldt voor zowel staand als zittend werken. Lang zitten verhoogt de kans op vervroegd overlijden, type 2 diabetes, hart- en vaatziektes, depressies, sommige vormen van kanker en klachten aan nek, schouders en rug. Wissel daarom regelmatig van werkhouding. Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau is een eenvoudige manier om zittend en staand werken af te wisselen. De ideale oplossing voor ergonomisch verantwoord werken!

Voordelen van een zit-sta werkplek

Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken. Een wisselende werkhouding zorgt onder meer voor een betere doorbloeding, een snellere stofwisseling, een hogere concentratie en een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn. Bestel snel en voordelig online een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor uzelf of uw medewerkers bij DiscountOffice.be en ervaar het verschil.

Ruime collectie elektrisch verstelbare bureaus

DiscountOffice.be biedt een uitgebreid assortiment zit-sta bureaus. De elektrisch verstelbare bureaus zijn te bestellen in verschillende formaten en in diverse blad- en framekleuren zodat ze in elke kantooromgeving passen. Bij DiscountOffice.be vindt u altijd wel een elektrisch verstelbaar bureau dat perfect past in uw kantooromgeving.

Werkt u met meerdere collega’s op één werkplek? Het duo zit-sta bureau bestaat uit één frame dat los van elkaar in hoogte te verstellen is. Bij DiscountOffice.be levert duo zit-sta bureaus elektrisch in verschillende afmetingen en uitvoeringen. U bestelt de verstelbare bureaus eenvoudig en snel online met hoge discount.
Kunt u niet vinden wat u zoekt binnen ons ruime assortiment? Onze Customer Care vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Scherpe prijzen

Heeft u voor meerdere werkplekken een elektrisch verstelbaar bureau nodig? Informeer naar onze scherpe prijzen. Bij het bestellen van meerdere stuks geven wij tientallen procenten korting!

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen