Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Disposable handschoenen

Disposable handschoenen

Andere benamingen: Wegwerp handschoenen, Nitril handschoenen, Latex handschoenen

Disposable handschoenen kopen

Wilt u voordelige wegwerp handschoenen kopen voor optimale hygiëne? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een ruime collectie wegwerp handschoenen in verschillende uitvoeringen, zoals onder meer nitril handschoenen, latex handschoenen en vinyl handschoenen.
Dankzij de selectiemogelijkheden op de website vindt u snel en eenvoudig de juiste disposable handschoenen die voldoen aan uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. De disposable handschoenen zijn meestal uit stock leverbaar, dat wil zeggen ze snel geleverd kunnen worden. Vaak kunt u uw bestelling de volgende werkdag al in ontvangst nemen.

Disposable handschoen voor éénmalig gebruik

Disposable handschoenen zijn bedoeld zijn voor éénmalig gebruik. Na gebruik dienen deze handschoenen weggegooid te worden om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen, vandaar dat ze ook wegwerp handschoenen worden genoemd. Wegwerp handschoenen worden vooral gebruikt in de medische branche, in de voedingsindustrie, in tandartspraktijken, in laboratoria en in de schoonmaakbranche. De disposable handschoenen in het assortiment van DiscountOfifce.be zijn gemaakt van verschillende materialen zoals latex, nitril, vinyl en neopreen.

Wegwerp handschoen van nitril, vinyl of latex

DiscountOffice.be levert wegwerp handschoenen van verschillende materialen zoals nitril, latex of vinyl. Daarnaast kunt u nog kiezen uit gepoederde en ongepoederde handschoenen.
Gepoederde handschoenen zijn voorzien van een laagje maïzena (maiszetmeel) dat ervoor zorgt dat het aantrekken van de handschoen makkelijker gaat. Ook zorgt het poeder voor een betere opname van vocht of zweet, wat het lang dragen van deze handschoenen comfortabeler maakt. Sommige gebruikers zijn allergisch voor gepoederde handschoenen. Vandaar dat er ook poedervrije of ongepoederde handschoenen verkrijgbaar zijn die u voordelig en gemakkelijk online kunt bestellen via DiscountOffice.be.
Welk materiaal wegwerp handschoenen voor u het best geschikt is wordt onder meer bepaald door de beroepsgroep en de werkzaamheden.
Nitril is een sterk materiaal dat een goede weerstand biedt tegen scheuren en gaten. Vergelijkbaar met latex maar heeft een langere levensduur. Nitril wegwerphandschoenen bieden zekerheid bij hygiëne voorschriften en maatregelen. Goed tastgevoel en zowel links als rechts te dragen. Nitril handschoenen zijn geschikt voor het werken met oliën, vetten en zuren. Deze handschoenen worden vaak gebruikt in branches waar overdraagbare ziektes, besmettingen, kruisbesmetting een gevaar vormen of om de handen te beschermen tegen bepaalde vloeistoffen. Nitril wegwerp handschoen worden vaak gebruikt in een dokterspraktijk of in de voedingsmiddelenindustrie.
Latex is gemaakt van natuurlijk rubber en is zeer elastisch en zit erg comfortabel. Disposable handschoenen van latex bieden een goede bescherming tegen bacteriën, virussen en chemicaliën. Latex wegwerp handschoenen bieden zekerheid bij hygiëne voorschriften en maatregelen, zijn gemakkelijk aan te trekken en hebben een goed tastgevoel. Zowel links als rechts te dragen. Let op: niet steriel.
Vinyl wegwerp handschoenen zijn zeer hygiënisch en zeer zacht. Vinyl wegwerp handschoenen beschermen en voorkomen besmettingsgevaar. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik in de schoonmaak, horeca of verpakkingsindustrie. Disposable handschoenen van vinyl zijn geschikt voor gebruikers met een latex-allergie, omdat er geen irritatie van de huid op treedt.

Voordelige wegwerp handschoenen

DiscountOffice.be levert alle disposable handschoenen in verschillende maten tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verpakkingen van 100 stuks wegwerp handschoenen of 200 stuks. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig disposable handschoenen? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.be bent u bij afname van meerdere stuks nog voordeliger uit en profiteert u optimaal van onze scherpe prijzen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen