Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Verwante categorie: Stoel-accessoires

Andere benamingen: Burostoelen, Bureelstoelen

Ergonomisch werken

Het kiezen van een ergonomische bureaustoel is belangrijk om nek- en rugklachten te voorkomen. Omdat mensen in Europa behoorlijk van lengte verschillen is er een Europese norm opgesteld voor bureaustoelen, de NEN-EN 1335. Deze normering geeft aan of men ergonomisch verantwoord kan zitten.
Euroseats, Prosedia en Topstar bieden een ruim programma aan stoelen die voldoen aan deze normering. De meest verkochte bureaustoel is de Prosedia Se7en. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. De Prosedia Se7en is tevens te verkrijgen in de NPR 1813 normering. Deze praktijkrichtlijn geeft aan dat bureaustoelen binnen de NPR normering volledig in te stellen zijn naar behoefte van de desbetreffende gebruiker.
Niet iedereen is hetzelfde gebouwd. Daarom is er ook onderscheid qua belasting en zijn er Heavy Duty bureaustoelen verkrijgbaar en XXL modellen.

Stijlvol in elke kantooromgeving

Met een bureaustoel van DiscountOffice.be komt u altijd goed voor de dag. U kunt kiezen uit netbespanning voor de rug, volledig lederen uitvoeringen of juist eenvoudige modellen. Alle bureaustoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Met armleggers, lendensteun, hoofdsteun of andere accessoires. Met honderden bureaustoelen om uit te kiezen is er altijd wel een ideale bureaustoel te vinden die past binnen uw kantooromgeving.

Door deze bureaustoelen online te bestellen bent u er bovendien van verzekerd dat u altijd bespaart. Bij veel modellen wordt bij afname van meerdere stuks automatisch een discount. In andere gevallen kunt u een prijsopgave aanvragen voor het aantal bureaustoelen dat u nodig heeft. Een goede bureaustoel hoeft niet duur te zijn!

Armleggers en wielen

De juiste armleggers zijn belangrijk om eventuele klachten van RSI te voorkomen. Armleggers kunnen vaak in hoogte en breedte worden ingesteld. 3D-armleggers kunnen ook in diepte worden ingesteld en 4D-Armleggers kunnen ook zijwaarts roteren.
Zachte wielen zijn verkrijgbaar voor harde ondergronden, harde wielen voor zachte ondergronden.

Modellen bureaustoelen

Bureaustoelen zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, de kunst is om een bureaustoel te vinden die echt bij u past. DiscountOffice.be biedt daarom ook veel verschillende typen bureaustoelen aan. Hierbij valt te denken aan directie bureaustoelen, manager bureaustoelen en bureaustoelen speciaal ontworpen voor dames.

Onze eigen huismerk is nieuw in het assortiment: een complete lijn ergonomische bureaustoelen die compleet gemonteerd bij u worden geleverd. Wel zo gemakkelijk.

Kleuren bureaustoelen

De kleur van een bureaustoel is misschien niet direct één van de aspecten die voor u van groot belang zijn bij de zoektocht naar een passende bureaustoel. Toch is het geen overbodige luxe om nadat u uw ideale model stoel heeft gevonden ook de kleur van uw bureaustoel te kunnen bepalen. Bij DiscountOffice.be vindt u niet alleen de standaardkleuren zwart, blauw en grijs, maar kunt u ook kiezen uit een groene, bruine, rode, gele, oranje of paarse bureaustoel.

Kortom, bij DiscountOffice.be vindt u alle kleuren bureaustoelen voor alle soorten kantoorinrichtingen!