Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Andere benamingen: Cilindrische camera, Veiligheidscamera, Bewakingscamera

Bewakingscamera bestellen

Bestel eenvoudig en voordelig uw beveiligingscamera online op DiscountOffice.be. Bewakingscamera’s zijn er in veel soorten en maten zoals buiten of binnen camera’s, voor thuis of zakelijk, mini of explosiebestendig. Daarnaast zijn er ook verschillende dome camera’s, bij een dome camera zit de camera in een koepel en kan deze meestal 360° draaien. Zodat niks onopgemerkt blijft.

Uitgebreide collectie beveiligingscamera’s

De gevarieerde collectie bewakingscamera’s van DiscountOffice.be bevat zowel professionele als particuliere beveiligingscamera’s. Het verschil zit in de bevestigingsmogelijkheden en stevigheid. Een particuliere camera hoeft over het algemeen niet explosie bestendig te zijn. U kunt kiezen uit verschillende camera’s, zoals een bedrade- of draadloze Wifi camera, koepel- of dome camera, cilindrische camera of veiligheidscamera.

Beveiligingscamera voor thuis

Graag willen wij onze eigendommen beschermen tegen inbrekers bij ons thuis. Door beveiligingscamera’s binnen te plaatsen kunt u preventief een inbraak voorkomen. U kunt ook een camera plaatsen achter het raam. Binnen in huis is er meestal een goede Wifi verbinding, het gebruik van een camera met Wifi is daarom een eenvoudige oplossing voor de verbinding tussen de apparaten. Wanneer u een beveiligingscamera nodig heeft voor thuis dan heeft DiscountOffice.be een exclusief breed aanbod camera’s voor buitenshuis en binnenshuis. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor een draadloze Bluetooth- of bedrade verbinding. Ook zijn er beveiligingscamera’s met een accu of op batterijen waar een Micro SD in kan.

Topmerk beveiligingscamera’s

Axis en D-Link zijn toonaangevende bewakingscamera producenten. Axis heeft de focus meer op professionele type camera’s die ook door sommige politieorganisaties in de wereld worden gebruikt en D-Link is toonaangevend om uw eigen huis of kleine onderneming eenvoudig te voorzien van videobewaking. Beiden leveren de hoogste kwaliteit camera’s en worden door veel gebruikers hiervoor geroemd.

Beveiligingscamera aanbieding

Wanneer u een beveiligingscamera koopt, doet u dit het liefst wanneer deze in de aanbieding is. Bij DiscountOffice.be bieden wij altijd de scherpste prijzen. Doordat u bij DiscountOffice.be bestelt bent u onder de streep het voordeligst uit. Daarnaast kunt u nog voordeliger inkopen wanneer u meerdere stuks van een artikel afneemt bij DiscountOffice.be. Des te meer stuks u koopt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Ook de levertijden zijn kort, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen