Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bekerbakken

Bekerbakken

Bekerbakken bestellen

Wilt u uw plastic bekers gescheiden inzamelen? Bestel via DiscountOffice.be een handige vuilnisbak voor bekers! Met een bekerbak kunt u op een eenvoudige manier uw afval sorteren op een centrale plaats bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of in de keuken. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen bekerbakken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De bekerbakken zijn uit stock leverbaar, waardoor ze snel geleverd worden. Plaatst u vandaag nog uw bestelling bekerbakken bij DiscountOffice.be dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Bekerbakken voor afvalsortering

Als er op uw bedrijf of in uw organisatie veel water en koffie uit plastic bekers gedronken wordt is een bekerbak een ideale oplossing voor afvalsortering. Met een bekerinzamelaar kunt u gemakkelijk plastic bekers apart inzamelen. Bestel een handige bekerinzamelaar bij DiscountOffice.be en u kunt op een eenvoudige manier plastic afval inzamelen zonder dat u zich ergert aan rondslingerende koffiebekers en blijft uw kantine proper en opgeruimd. Bovendien heeft u geen last meer van vocht uit lekkende bekers in uw gewone vuilnisbak.! Zo blijft de bedrijfskantine netjes en opgeruimd.

Verschillende uitvoeringen bekerbakken

Een bekerbak is eigenlijk hetzelfde als een standaard vuilnisbak alleen is deze voorzien van een kunststof inzet of deksel voor bekers waardoor het inzamelen wel heel makkelijk wordt. Het ruime assortiment van DiscountOffice.be bestaat uit verschillende uitvoeringen bekerbakken. U kunt kiezen uit bekerinzamelaars met één opening of meerdere openingen. De bekers passen precies door de ronde openingen. In de bekerverzamelaars kunt u zowel plastic als kartonnen drinkbekers verzamelen. Een bekerbak is een eenvoudige maar hoogwaardige oplossing voor het sorteren van uw afval.
Voor elk gebruik biedt DiscountOffice.be de bekerbak die het beste bij u past. Heeft u een bekerbak van 50 liter nodig? DiscountOffice.be levert bekerbakken met een inhoud van 50 liter, 60 liter of 87 liter. U bestelt de bekerbakken gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.be.

Slim Jim afvalcontainers

Rubbermaid heeft de hoogwaardige Slim Jim afvalcontainers speciaal ontworpen voor het gescheiden inzamelen van uw afval. U koopt bij DiscounOffice.nl simpelweg een afvalbak met de door u gewenste inhoud en kiest een bijpassend deksel voor het afval dat u gaat inzamelen. Zo kunt u onder meer kiezen voor een deksel met een opening voor bekers, een deksel met een flessenopening of een deksel met een sleuf voor papier. De Slim Jim containers zijn voorzien van luchtsleuven waardoor het uitnemen van de afvalzak uiterst efficiënt en tijdbesparend is. Kortom: een fluitje van een cent. Door het praktische ontwerp neemt de Slim Jim afvalcontainer weinig ruimte in en kan dus ook in kleinere ruimtes gebruikt worden.
Nog meer capaciteit hebben de bekerbakken EnvirocupXL van Vepa Bins waarin de bekers gestapeld worden opgevangen in speciale bekerbuizen. De robuuste bekerbak is voorzien van 6 grote openingen met in het midden ook een reservoir voor het opvangen van vloeistoffen. De ultieme oplossing voor het inzamelen van verschillende afvalstromen. U bestelt de bekerbak van uw keuze altijd snel en tegen scherpe prijzen via DiscountOffice.be.

Voordelige bekerbakken

Heeft u meerdere bekerbakken nodig in uw organisatie? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen. Dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs! Profiteer ook van dit inkoopvoordeel en bestel snel uw koffiebekerverzamelaar via DiscountOffice.be.