Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Asbakken

Asbakken

Andere benamingen: Wandasbak

Asbakken bestellen

Wilt u professionele asbakken kopen voor uw bedrijf, horecazaak of organisatie? Bij DiscountOffice.be vindt u voor elke gelegenheid de juiste asbak voor op tafel. U kiest uit het gevarieerde aanbod altijd gemakkelijk en voordelig de tafelasbak die perfect aansluit bij uw wensen. De asbakken die u online bestelt via DiscountOffice.be zijn uit stock leverbaar tegen scherpe prijzen. Bestelt u vandaag nog dan worden ze meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Asbakken voor zowel binnen als buiten

Nog niet zo lang gelden was het gebruikelijk om binnen op de werkplek, in bedrijfskantines en in wachtruimtes te roken. Tegenwoordig is het verboden om binnen in openbare ruimtes te roken en vindt roken buiten plaats of in speciale rookcabines.
Als er geen goede asbakken aanwezig zijn dan zult u zien dat in korte tijd er veel rommel en sigarettenpeuken de grond en in de omgeving van uw bedrijf terecht komt. Een asbak is een gemakkelijke en voordelige oplossing om dit te voorkomen. Zorg voor een asbak en/of afvalbak in de directe omgeving van de rokers zodat het wegwerpen van een sigarettenpeuk in de daarvoor bestemde asbak een kleine moeite is. Zo houdt u niet alleen de entree en de omgeving van uw bedrijf proper, maar dit is ook belangrijk voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. En een juiste asbak zorgt er ook voor dat smeulende sigarettenpeuken geen brandgevaar vormen. DiscountOffice.be biedt een ruime keuze in asbakken voor zowel binnen als buiten. U bestelt de asbak die u nodig heeft snel en voordelig online.

Verschillende typen asbakken

Asbakken, tafelasbakken, wandasbakken of peukenzuilen online kopen? Voor elke situatie bestelt u de beste asbak met discount bij DiscountOffice.be.
Bent u op zoek naar een asbak voor op tafel? Tafelasbakken zijn kleine discrete asbakken meestal in een ronde vorm die weinig ruimte innemen op tafel. DiscountOffice.be levert verschillende uitvoeringen tafelasbakken die niet alleen nuttig zijn maar ook zeker een mooie en stijlvolle accessoire vormen voor de rookruimte. Uit het ruime assortiment asbakken van DiscountOffice.be kunt u kiezen uit asbakken in diverse materialen zoals glazen asbakken, asbakken van geborsteld rvs of asbakken van staalplaat met een gekleurde poedercoating. Ook levert DiscountOffice.be speciale veiligheidsasbakken die zijn voorzien van een brede rand waardoor de sigarettenpeuken er niet uit kunnen vallen.

Asbakken met discount

Bent u grootverbruiker en heeft u als bedrijf, organisatie of horeca meerdere asbakken nodig? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.be bent u bij bestelling van meerdere asbakken nog voordeliger uit. Bestel bij DiscountOffice.be meerdere aantallen en u profiteert optimaal van onze scherpe prijzen! Informeer bij onze Customer Care naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen