Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

As- Papierbakken

As- Papierbakken

Andere benamingen: Combi-asbak, Staande Asbak

As-papierbak kopen

Heeft u een as-papierbak nodig? Bij DiscountOffice.be vindt u voordelige as-en papierbakken in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. U koopt de combi-asbak die het beste voldoet aan uw wensen snel en eenvoudig online via DiscountOffice.be. De meeste modellen zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.be en de as- en afvalbak wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Asbak, afvalbak of een combinatie

Doordat er binnen niet langer gerookt mag worden is het de normaalste zaak geworden dat uw klanten en/of personeel naar buiten gaan om te roken. Om ervoor te zorgen dat de omgeving proper blijft en er geen rondslingerende sigarettenpeuken achterblijven is een asbak voor buiten een absolute must. Naast sigarettenpeuken heeft u ook te maken met ander klein afval zoals papiertjes e.d. De zogenoemde gecombineerde asbak oftewel combi-asbak is een efficiënte en gemakkelijk oplossing. Want waarom een aparte asbak en een aparte afvalbak kopen als u ook een gecombineerde asbak kunt bestellen bij DiscountOffice.be.
Een as-papierbak is een multifunctionele oplossing om uw lobby, entree of de directe omgeving van uw bedrijf proper te houden. Een combi-asbak neemt weinig ruimte in en het een handige oplossing om uw entree netjes te houden zonder dat er zwerfafval rond slingert. Bij DiscountOffice.be kunt u online voordelige as- en papierbakken bestellen in verschillende uitvoeringen. Voor elke situatie vindt u bij DiscountOffice.be de juiste as- en afvalbak die u zoekt.

Ruime collectie as-papierbakken

DiscountOffice.be biedt een uitgebreide keuze in as-papierbakken die geschikt zijn voor buitengebruik. De afvalbakken met asbak zijn gemaakt van robuuste materialen zoals roestvrij staal en staalplaat met poedercoating waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De as-papierbakken zijn brandveilig en vlamdovend en zijn gemakkelijk schoon te houden. Wilt u een as-papierbak bestellen oor aan de wand, een staand model, met of zonder overkapping? Bij DiscountOffice.be kunt u binnen het ruime assortiment combi-asbakken kiezen uit diverse modellen in veel verschillende afmetingen en kleuren. Zoals onder meer zwart, rood, blauw, antraciet en rvs. Zo vindt u voor elke omgeving een stijlvolle as- en afvalbak gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.be.

Discount bij meerdere stuks

Heeft u meerdere as-papierbakken nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be kunt u bij een bestelling van meerdere stuks veel besparen op uw inkoop. Profiteer ook van deze aantrekkelijke discount.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen