Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Allesreinigers

Allesreinigers

Andere benamingen: Multi reinigers, Antibacteriële allesreinigers, Professionele allesreinigers

Allesreiniger kopen

In deze categorie vindt u verschillende allesreinigers. Met deze professionele reinigingsmiddelen kunt u verschillende oppervlakken schoonmaken zoals toilet, keuken, bureau, kantoor en werkplek. Er staan ook andere soorten reinigingsmiddelen in dit brede assortiment, om bijvoorbeeld de grill te reinigen, de gootsteen te ontstoppen of graffiti te verwijderen. Deze zijn ook te verkrijgen in voordeelbundels. Alle multi reinigers zijn voordelig geprijsd en hebben een snelle levertijd. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag geleverd.

Aanbod professionele allesreinigers

Een allesreiniger is in veel soorten en verpakkingen online te kopen. Er is een breed aanbod van verschillende A-merken reinigingsmiddelen bij DiscountOffice.be. U kunt met deze professionele allesreinigers bijvoorbeeld uw kantoor, bureau, keuken, bedrijfskantine of andere oppervlakten schoonmaken. Naast de standaard allesreinigers zijn er ook diverse desinfecterende allesreinigers te bestellen op DiscountOffice.be. De antibacteriële allesreinigers zijn scherp geprijsd. Er zijn multi reinigers in een flacon of met spray. Naast de allesreinigers zijn ook de interieurreinigers, keukenreinigers en oppervlakte reinigers voordelig online te koop op DiscountOffice.be. De multi reinigers zijn los te verkrijgen, maar er staan ook grootverpakkingen in het brede aanbod van reinigingsmiddelen. Deze grootverpakkingen zijn zeer geschikt voor bedrijven, scholen, sportvereniging en andere organisaties. Op deze manier kunt u voordelig inkopen bij DiscountOffice.be.

Er staan vele A-merken allesreinigers op de website. Hieronder de lijst van de bekende merken uit het assortiment:

  • Ajax
  • Andy
  • CIF
  • Dettol
  • Deversey
  • Greenspeed
  • HG
  • Suma
  • Werner & Mertz

Antibacteriële allesreinigers

Door een desinfectie allesreiniger te gebruiken, gaan 99,9% van alle bacteriën dood. De meeste desinfecterende reinigers voldoen hiermee aan de HACCP-voorschriften. Ook kunnen deze antibacteriële allesreinigers virussen verwijderen van het oppervlak. Op deze manier kan besmettingsgevaar tegen worden gegaan.

Korting op allesreinigers

Bij DiscountOffice.be vindt u de voordeligste allesreinigers. Daarnaast kunnen grootverbruikers nog meer korting krijgen door de staffelprijzen. Wanneer er meerdere stuks van een artikel worden gekocht ontvangt u steeds meer korting. Daarnaast staan er groot verpakkingen op de website, waar die reeds voordeliger geprijsd zijn. Naast de voordeligste prijs hebben de allesreinigers ook een snelle levertijd, het is meestal wanneer u vandaag bestelt, de volgende werkdag geleverd.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen