Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalzakken

Afvalzakken

Verwante categorie: Afvalbakken

Andere benamingen: Pedaalemmerzakken, Vuilniszakken

Afvalzakken bestellen

Wilt u voordelige vuilniszakken voor het inzamelen van al uw bedrijfsafval kopen? DiscountOffice.be levert vuilniszakken in alle afmetingen, diktes en uitvoeringen met discount. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden bestelt u eenvoudig en snel online bij DiscountOffice.be de vuilniszakken die het beste passen in uw afvalbakken. De vuilniszakken zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw bestelling met vuilniszakken bij DiscountOffice.be en u heeft ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Welke afvalzak is geschikt voor uw afval?

Voor het kiezen en kopen van de juiste vuilniszak is het belangrijk om rekening te houden met het type afval dat u wilt verzamelen. Veel mensen gebruiken ondanks het gevarieerde aanbod vuilniszakken toch nog de verkeerde vuilniszakken. Met helaas gescheurde vuilniszakken tot gevolg. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit vuilniszakken die gemaakt zijn van verschillende materialen en diktes waardoor u snel de juiste afvalzak voor elk type afval koopt. Voor zwaarder of scherp afval zijn LDPE zakken gemaakt van polyethyleen met een lage dichtheid zeer geschikt. Wilt u lichter afval inzamelen dan voldoen HDPE zakken van polyethyleen met een hoge dichtheid prima.
Daarnaast bepaalt de dikte van de afvalzak (het aantal micron) ook de sterkte van de vuilniszak. Hoe hoger het aantal micron hoe dikker en steviger de vuilniszak. Voor het inzamelen van groter bedrijfsafval heeft u dikkere afvalzakken nodig dan voor het inzamelen van onder meer gewoon huisafval of voor het scheiden van afval op kantoor.

Ruim aanbod afvalzakken

Afvalzakken, vuilniszakken, pedaalemmerzakken, GFT-afvalzakken, Bio afvalzakken, bouwafvalzakken en nog veel meer. Welke afvalzak u ook wilt bestellen, bij DiscountOffice.be koopt u gemakkelijk en voordelig voor elk type afval de juiste plastic afvalzak.
Wilt u uw afval scheiden? Kies dan voor gekleurde afvalzakken of transparante vuilniszakken zodat u ook gemakkelijk de inhoud kunt controlen. Voor gebruik in verschillende soorten afvalbakken, voor gebruik in afvalcontainers, voor gebruik in afvalzakhouders en schoonmaakwagens DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment voor het efficiënt inzamelen van bedrijfsafval in elke omgeving. Of u nu een vuilniszak voor op kantoor of in de werkplaats wilt bestellen, u vindt altijd de beste afvalzakken tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.be.
Bij DiscountOffice.be kunt u afvalzakken in veel verschillende afmetingen bestellen. Zo vindt u in het ruime aanbod vuilniszakken onder meer kleine pedaalemmerzakjes met een inhoud van 3 liter, de reguliere vuilniszakken voor huisafval van 60 liter, de containerafvalzakken met een inhoud van 120 of 240 liter. Zelfs grote afvalzakken met een inhoud van 1000 liter tot wel 2500 liter bestelt u voordelig en snel via DiscountOffice.be.

Wilt u Komo vuilniszakken 60 liter bestellen? U vindt de bekende Komo vuilniszakken in verschillende diktes gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.be. Met of zonder hygiënische trekband.
Naast de topmerken Komo, SimpleHuman, Vepabins en Brabantia biedt het huismerk DiscountOffice een hoogwaardig alternatief waarmee u zonder zorgen veel kunt besparen. Deze betaalbare vuilniszakken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geschikt voor probleemloos gebruik.
Bent u grootverbruiker? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.be bent u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Bestel vandaag nog uw afvalzakken bij DiscountOffice.be en profiteer van dit inkoopvoordeel.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen