Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalzakhouders

Afvalzakhouders

Andere benamingen: Afvalzakstandaard, Vuilniszakhouder, Wandzakhouder

Vuilniszakhouders bestellen

Bent u op zoek naar een vuilniszakhouder voor het verzamelen van uw bedrijfsafval? DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment vuilniszakhouders voor buiten en voor binnen. Vuilniszakhouders zijn een makkelijke en hygiënische oplossing voor het inzamelen van afval. Afvalzakhouders worden veel gebruikt bij gemeenten, in restaurants en in grote bedrijven. Door het stevige stalen frame is een vuilniszakhouder uitermate geschikt voor het inzamelen van grotere hoeveelheden afval en door het eenvoudige ontwerp kan de vuilniszak snel vervangen worden. U bestelt de juiste afvalzakhouder snel en voordelig online bij DiscountOffice.be. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden kiest u altijd de zakhouder die het beste past bij uw behoefte.

Afvalzakhouders voor professioneel gebruik

Een afvalzakhouder is eigenlijk is simpele uitvoering van de standaard vuilnisbak. De vuilniszak wordt eenvoudig aan het frame bevestigd. Soms bestaat de afvalzakhouder alleen uit een frame, daarnaast zijn er afvalstandaards die op poten staan en er zijn diverse verrijdbare modellen te bestellen. Voor iedere situatie vindt u bij DiscountOffice.be de afvalzakhouder die u nodig heeft. Afvalzakhouders zijn zeer geschikt voor professionele toepassingen voor het dagelijks inzamelen van grote hoeveelheden vuilnis. De afvalzakhouders zijn geschikt voor vuilniszakken van onder meer 60 liter, 120 liter en 240 liter. Tevens zijn er groot volume afvalzakhouders die tot wel 2500 liter kunnen verzamelen. U ziet ze dan ook veel in restaurantkeukens, in plantsoenen en in kantoorpanden. Afvalzakhouders zijn onopvallend door het simpele ontwerp waardoor ze weinig ruimte innemen.

Ruim assortiment afvalzakhouders

Het ruime assortiment afvalzakhouders van DiscountOffice.be zijn stuk voor stuk robuuste en functionele afvalzakhouders. DiscountOffice.be biedt verschillende uitvoeringen vuilniszakhouders. Zo zijn er modellen die slechts bestaan uit een ring die u aan een muur of een paal bevestigt. Deze wandzakhouders zijn leverbaar in verschillende kleuren met of zonder deksel. Een afvalzakhouder-ring die aan de muur gemonteerd is neemt weinig ruimte in en de vloer er onder blijft vrij.
Ook biedt DiscountOffice.be verschillende staande modellen afvalzakhouders. Deze afvalstandaards zijn door het sterke stalen frame gemakkelijk te verplaatsen en kunnen overal worden neergezet. U kunt kiezen uit een eenvoudig model met een frame of uit vuilniszakhouders met een stalen ombouw met of zonder deuren of een kunststof vuilniszakhouder. In tegenstelling tot een wandzakhouder neemt een staande afvalzakhouder wel meer ruimte in beslag.
Welke vuilniszakstandaard u ook zoekt, bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelige afvalzakhouders.
Bent u op zoek naar een mobiele afvalzakhouder? DiscountOffice.be heeft diverse verrijdbare afvalzakhouders beschikbaar. U kunt kiezen uit verrijdbare vuilniszakhouders met of zonder deksel, handbediend of met een voetpedaal. Mobiele afvalzakhouders zijn ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, verpleeghuizen, professionele keukens & kitchenettes, kantoren en meer.

Afval sorteren met vuilniszakhouders

Ook voor het sorteren van uw afval zijn vuilniszakhouders zeer geschikt. Binnen het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.be vindt u verschillende modellen afvalzakhouders die geschikt zijn voor afvalscheiding. Zoals een afvalverzamelaar van plaatstaal met een zelfsluitende inworpklep in verschillende kleuren zodat duidelijk is welk afval in de desbetreffende afvalbak hoort.
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor dubbele of 3-voudige afvalzakhouders met gekleurde deksels voor bijvoorbeeld plastic, papier en restafval. Op die manier is het voor iedereen duidelijk en kan uw afval gemakkelijker gerecycled worden.

Voordelige afvalzakhouders

Bij DiscountOffice.be bestelt u alle uitvoeringen vuilniszakhouders van topmerken zoals Vepabins met discount. Bent u op zoek naar een voordeliger alternatief? Kies dan voor de afvalzakhouders van het huismerk DiscountOffice. Hiermee kunt u nog meer besparen op uw inkoop. Bovendien hanteert DiscountOffice.be staffelkortingen, zodat u bij bestelling van meerdere aantallen nog voordelig uit bent.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen