Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalscheiding

Afvalscheiding

Verwante categorie: Afvalbakken

Andere benamingen: Gescheiden afvalbak, Afvalscheidingsbak, Afvalscheidingsunit

Gescheiden afvalbakken

Wilt u op uw bedrijf of kantoor afval sorteren? DiscountOffice.be biedt verschillende mogelijkheden om al uw bedrijfsafval duurzaam in te zamelen. Uit het ruime assortiment gescheiden afvalbakken kunt u zowel gescheiden afvalbakken voor op kantoor als in de werkplaats bestellen. U koopt eenvoudig en snel online de gescheiden afvalbak die u zoekt. De meeste gescheiden afvalbakken worden uit voorraad geleverd tegen scherpe prijzen. Bestelt u vandaag nog via DiscountOffice.be de gescheiden afvalbak van uw keuze dan heeft u deze meestal de volgende werkdag al in huis.

Afval sorteren op kantoor

Privé lukt het al aardig om uw afval te scheiden, maar lukt het ook op uw kantoor of in uw bedrijf? Dagelijks worden op kantoor en in de werkplaats grote hoeveelheden afval geproduceerd. Door ook in de werkomgeving afval te sorteren kunnen veel waardevolle materialen gerecycled worden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar levert u ook een financieel voordeel op. Met de gescheiden afvalbakken uit het assortiment van DiscountOffice.be is het gemakkelijk om ook op kantoor voor duurzaam te gaan. Door het slimme ontwerp is een gescheiden afvalbak de ideale oplossing voor het inzamelen van verschillende soorten afval op één centrale plek. In één afvalbak zitten meerdere afvalbakken zodat u gemakkelijk papier, gft-afval en plastic apart kunt inzamelen. U hoeft niet langer op meerdere plekken te zijn om uw afval te sorteren waardoor afval scheiden ook in de werkomgeving makkelijk geregeld is.

Bent u op zoek naar een duo afvalbak? DiscountOffice.be levert verschillende uitvoeringen gescheiden afvalbakken zoals een duo afvalbak met twee compartimenten of een trio afvalbak met drie aparte afvalbakken. De gescheiden duo en trio afvalbakken zijn te verkrijgen in verschillende formaten en materialen. Ga voor duurzaam en kies uw favoriete pedaalemmer voor gescheiden afval gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.be.

Tips voor afvalsortering

Door de ruime keuze aan gescheiden vuilbakken van DiscountOffice.be kunt u werkelijk voor elke afdeling in uw bedrijf of organisatie de juiste afvalbak voordelig bestellen. Voor op kantoor, naast het bureau, in de bedrijfskantine, in de werkplaats of bij de entree. Door te kiezen voor gescheiden afvalbakken maakt u het uw medewerkers wel heel makkelijk om afval te sorteren. Breng eerst de afvalstromen binnen uw bedrijf in kaart, zodat u de daarvoor geschikte afvalbakken koopt. Plaats de gescheiden afvalbakken op strategische plekken, zorg voor voldoende gescheiden afvalbakken en laat de afvalbakken regelmatig legen. Geef bovendien duidelijk aan welke vuilnisbak voor welk vuil bestemd is.

Hoogwaardige afvalbakken voor gescheiden afval

DiscountOffice.be biedt topkwaliteit gescheiden afvalemmers van onder meer de bekende merken Brabantia, Vepa Bins, Rubbermaid en Hailo met hoge discount. Daarnaast kunt u ook veel besparen door te kiezen voor een gescheiden afvalbak van het huismerk DiscountOffice. Gebruiksvriendelijke afvalbakken in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding geschikt voor langdurig gebruik.
Wilt u meerdere gescheiden afvalbakken bestellen? Neem contact op met onze facilitaire specialist voor een advies op maat.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen