Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afvalcontainers

Afvalcontainers

Andere benamingen: Kliko, Mobiele Afvalbak, Verrijdbare afvalbak

Afvalcontainers kopen

Bent u op zoek naar goede oplossing voor het inzamelen van uw bedrijfsafval? DiscountOffice.be biedt een gevarieerd aanbod afvalcontainers en minicontainers voor het duurzaam en efficiënt inzamelen van grote hoeveelheden afval. Door de ruime keuze kiest u bij DiscountOffice.be altijd gemakkelijk en snel de afvalcontainer die het beste aansluit bij uw wensen.
Wilt u een mobiele afvalcontainer bestellen voor binnen of buiten? Of zoekt u een mincontainer voor op uw kantoor of in uw werkplaats? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres. U bestelt eenvoudig en voordelig online de juiste afvalcontainer voor elke toepassing in uw bedrijf. De mobiele afvalcontainers zijn uit stock leverbaar, meestal wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Uitgebreid assortiment afvalcontainers

Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen zakelijke afvalcontainers voor bedrijven, zorginstellingen, gemeenten, restaurants, kantoren en scholen en meer. Voor elke ruimte in uw organisatie bestelt u bij DiscountOffice.be eenvoudig en voordelig de juiste rolcontainer voor afval. Zo bestelt u gemakkelijk in één keer zowel de afvalcontainer voor het kantoor als voor buiten bij DiscountOffice.be.
Door al uw vuilcontainers in één keer bij dezelfde leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit. U bespaart niet alleen tijd met het onnodig zoeken maar het levert ook een kostenbesparing op.
Heeft u een minicontainer 120 Liter nodig? DiscountOffice.be levert de bekende minicontainers in verschillende uitvoeringen en kleuren, zoals 120 liter, 240 liter en 360 liter. U bestelt voor elk type afval de minicontainer of kliko die u zoekt eenvoudig en voordelig via DiscountOffice.be.
Heeft u grotere hoeveelheden bedrijfsafval die u wilt verzamelen? Bij DiscountOffice.be vindt u de ideale mobiele afvalcontainer voor al uw zakelijke afval. De grotere verrijdbare vuilcontainers zijn uitgevoerd met vier wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. DiscountOffice.be levert mobiele afvalcontainers met een inhoud vanaf 600 liter tot 1100 liter.
U kunt kiezen uit staalverzinkte rolcontainers of kunststof afvalcontainers. Stalen afvalcontainers zijn bestemd voor onder meer brandgevaarlijk afval of vloeibaar afval. Het grote voordeel van kunststof vuilcontainers is dat ze lichter in gebruik zijn en makkelijk te reinigen zijn.

Duurzame en efficiënte afvalinzameling

Met de afvalcontainers uit het veelzijdige assortiment van DiscountOffice.be is het geen probleem om uw bedrijfsafval gescheiden in te zamelen. Door verschillende kleuren minicontainers te plaatsen kunt u gemakkelijk papier-, plastic- en gft-afval verzamelen. Tevens vindt u bij DiscountOffice.be recycling afvalbakken met deksels in verschillende uitvoeringen, zoals gleuven en flessenopeningen. De ideale oplossing voor afvalscheiding in uw organisatie bestelt u bij DIscountOffice.be heel eenvoudig online met discount.

Afvalcontainers met discount

Welke afvalcontainer u ook zoekt, DiscountOffice.be biedt hoge kortingen op alle vuilcontainers. Naast de afvalcontainers van Rubbermaid en Vepabins vindt u ook verschillende uitvoeringen afvalcontainers van het huismerk DiscountOffice, betaalbare afvalbakken in een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Bij bestelling van meerdere afvalcontainers kunt u veel besparen op uw inkoop. Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be bent u bij afname van meerdere containers nog voordeliger uit.