Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Absorptiematerialen

Absorptiematerialen

Andere benamingen: Absorptiesocks, Absorptiedoeken, Absorptierollen

Absorptiematerialen bestellen

Bent u op zoek naar absorptiematerialen? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim aanbod professionele absorptiemiddelen tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit 3 soorten types: Only oil, dat alleen geschikt is voor toepassingen met olie. Industrie absorptiematerialen, die alle agressieve en niet-agressieve vloeistoffen absorberen. En de universele absorptiedoeken, die naast olie en chemicaliën ook water kunnen absorberen. De absorptiematerialen kunnen worden geleverd in de uitvoeringen: absorptiedoeken, absorptie rollen, absorptie socks en absorptiekorrels.
Vooral in de industriële sector is het gebruik van de juiste absorptiematerialen noodzakelijk. Het risico op ongevallen en lekkages, zowel met water, olie of koolwaterstoffen is in de industrie alom aanwezig.
Alle absorptiemiddelen die u nodig heeft bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be. De meeste absorptiematerialen zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de beste absorptiematerialen voor uw situatie. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.

Hoogwaardige absorptiematerialen

Er zijn meerdere goede redenen om absorptiematerialen te gebruiken. Om gladde vloeren te voorkomen, om de machines in goede staat te houden en om vervuiling te vermijden als gevolg van wegstromende vloeistoffen. De absorptiematerialen die u bestelt via DiscountOffice.be zijn van hoge kwaliteit en hebben het vermogen om alle soorten vloeistoffen te absorberen in een industriële omgeving.
Absorptiemateriaal is geschikt om vloeistoffen makkelijk en snel te absorberen. Bij DiscountOffice.be bestelt u verschillende soorten absorptiemateriaal, zoals absorptiekorrels, absorptiedoeken, absorptiesocks en absorptierollen. Geschikt voor het absorberen van bijvoorbeeld olie, koelvloeistof, oplosmiddel, water, zuur of bijtende stoffen.
Het gebruik van het juiste absorptiemiddel is essentieel om te voorkomen dat deze vloeistoffen zich verspreiden wanneer ze onverhoopt op de grond komen door een lek of door een omgevallen vat. Een gladde vloer of in aanraking komen met een gevaarlijke stof kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Ruime keuze absorptiematerialen

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment absorptiematerialen tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestelt u regelmatig absorptiematerialen dan heeft u in DiscountOffice.be zeker een betrouwbare en voordelige leverancier gevonden.

U kunt onder meer onderstaande absorptiematerialen online kopen:

Absorptiedoeken

Absorptiedoeken zijn te bestellen in een behandelde en een onbehandelde variant. Behandelde absorptiedoeken oftewel industrie absorptiedoeken kunnen oliehoudende vloeistoffen, water en niet-agressieve chemicaliën absorberen. De absorptiedoeken industrie absorberen 20x meer dan klei, zijn licht, makkelijk in gebruik en in een handomdraai te vervangen.
Wanneer u juist wilt dat de olie wordt gescheiden van het water, dan kunt u onbehandelde absorptiedoeken gebruiken. Deze absorptiedoeken Only Oil zijn waterafstotend en kunnen alle oliehoudende vloeistoffen absorberen. Ook zijn deze doeken binnen en buiten inzetbaar op land of in water. Uitermate geschikt om snel, volledig en milieuvriendelijk iedere olieverspilling weg te nemen.

Absorptierollen

Absorptierollen zijn vergelijkbaar met de onbehandelde doeken, ze stoten water af en nemen dus oliehoudende vloeistoffen en agressieve chemicaliën op.

Absorptie socks

Absorptie socks Only Oil zijn waterafstotend en kunnen alle oliehoudende vloeistoffen absorberen. Deze socks zijn zowel binnen als buiten inzetbaar op land of in water. Uitermate geschikt om snel, volledig en milieuvriendelijk iedere olieverspilling weg te nemen. De socks zijn gemakkelijk aan elkaar te koppen d.m.v. musketonhaken en hebben een sterk koord voor optimale trekkracht, waardoor het ideaal is om een dam op te werpen van elke gewenste lengte. De olie wordt tegelijkertijd gestopt en geabsorbeerd.

Absorptiekorrels

Absorptiekorrels nemen gemakkelijk drank, oliën, vetten, benzine, bloed, braaksel en andere petrochemische vloeistoffen op door het hoge absorberende vermogen van de korrels. De korrels blijven in een vaste vorm waardoor ze direct een anti slip laag vormen over de gemorste vlekken. De korrels zijn geschikt voor zowel grote als kleine vlekken.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen