Betalingsmogelijkheden

Vertegenwoordigt u een bedrijf of instelling?

Tijdens de aanmelding kunt u aangeven dat u op factuur geleverd wilt krijgen.

Het opgegeven afleveradres dient overeen te komen met een officieel vestigingsadres. Voor ondernemingen (en verenigingen) is het ondernemingsnummer noodzakelijk voor een krediettoetsing. Wij toetsen uw kredietwaardigheid in samenwerking met Atradius.

Atradius


Standaard is de betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum. Is dit niet haalbaar voor de organisatie waarvoor u bestelt, dan verzoeken wij u contact op te nemen na het plaatsen van uw bestelling.

Online betaling via uw eigen bank met Bancontact

bancontact mr cash

Via Bancontact kunt u gemakkelijk en snel betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Aan online betaling zijn geen extra kosten verbonden.

Online betaling via Docdata Payments

visa mastercard paypal

Via betalingspartner Docdata worden u diverse online betalingsmogelijkheden geboden.
U kunt via Docdata Payments betalen met VISA en Mastercard.

Neem bij vragen over uw betaling contact op met onze afdeling klantenservice.

Direct geld overmaken

U kunt ook betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer BE74 0017 0601 7307
t.n.v. DiscountOffice.be onder vermelding van het ordernummer (ORD-nummer).

Neem bij vragen over uw overschrijving contact op met onze afdeling klantenservice.

Let op: Houdt er alstublieft rekening mee dat met de verzending van uw order wordt gewacht totdat uw overschrijving verwerkt is. Dit kan afhankelijk van uw bank enkele dagen duren. Voor een snellere verwerking van uw order adviseren wij u gebruik te maken van Bancontact of één van de betalingsopties via Docdata Payments.

DiscountOffice.be levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit stock leverbaar in heel België. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
U komt bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u een prijsofferte aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarden van € 140,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.be beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer Bancontact. Bestellingen van onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel België.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per bestelling. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nageleverd.
DiscountOffice.be doet er alles aan om uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particulier geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.