Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stiften

Stiften

Stiften kopen

Voordelige stiften kopen? In het zeer uitgebreide assortiment van DiscountOffice.be vindt u voor elke toepassing de juiste stift, zoals viltstiften, markers, glasmarkers, krijtmarkers, tekenstiften, overhead pennen en meer.
U bestelt de beste stiften en markers van de bekende kwaliteitsmerken Stabilo, Edding, Faber Castell, Schneider, Staedtler, Talens en Uni-Ball online tegen hoge kortingen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief dan heeft u ook een ruime keuze stiften van het DiscountOffice huismerk of Quantore.

Hoe kiest u de beste marker of stift?

De belangrijkste vraag is uiteraard waar u de marker voor wilt gebruiken en vooral op welk oppervlak de marker gebruikt moet worden.
Voor tekenen en ontwerpen zijn fijnere of dunnere stiften geschikt, terwijl dikkere stiften gebruikt worden voor het inkleuren van grotere vlakken. Markeerstiften zijn er voor het arceren van belangrijke zaken in teksten.
Gebruik een permanent marker als de tekst wrijf- en watervast moet zijn. Een krijtmarker of glasmarker moet juist wel weer gemakkelijk uitwisbaar zijn.
Vooral in de industrie worden hoge eisen gesteld aan markers. Onmisbaar op de werkvloer zijn de zgn. pastamarkers: markers met een hoog permanente kleurenpasta voor gebruik op natte, ruwe en verontreinigde oppervlakken.

Ruime collectie stiften

Het ruime assortiment stiften van DiscountOffice.be is onderverdeeld in onderstaande categorieën:

CD / DVD markers

Voor het veilig aanbrengen van permanente teksten op cd’s en dvd's en Blu-Ray disks worden CD/DVD markers gebruikt. Deze stiften zijn wrijf- en watervast, lichtecht en sneldrogend.

Glasmarkers

Een glasmarker is uitermate geschikt om te gebruiken op glas, ramen en spiegels. Doordat ze op waterbasis zijn, is de window marker ook weer gemakkelijk met een vochtige doek te verwijderen.

Krijtmarkers

In een krijtmarker oftewel kalkmarker zit dekkend vloeibaar krijt en is ideaal voor gebruik op krijtborden, glas en ramen. Het krijt is ook weer eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen.

Lakmarkers

Een lakmarker kunt u vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunststof, hout en metaal: voor deze allround marker is het geen probleem! De inkt is water-, licht-, hitte- en veegbestendig en wordt veelvuldig in de industrie gebruikt.

Markers

Een markeerstift wordt ook wel een accentueerstift of tekstmarker genoemd, wordt vooral gebruikt om teksten te markeren.

Overheadpennen

Een overhead pen of viltstift (OHP) is speciaal gemaakt voor het beschrijven van transparante kunststof folies, bijvoorbeeld de sheets die bij overhead projectoren gebruikt worden.

Tekenstiften

Hier vindt u verschillende tekenstiften, paintmarkers en brushstiften voor een perfect resultaat.

Verfstiften

Verfstiften zijn ideaal om te schrijven, te tekenen, te schilderen, te versieren en te merken.

Viltstiften

Bij DiscountOffice.nl kunt veel verschillende uitvoeringen viltstiften bestellen, permanent of non-permanent, in alle kleuren, voor elke toepassing.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen