Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papier Universeel

Papier Universeel

Papier universeel bestellen

Wilt u voordelig kopieerpapier kopen? Voor de beste kopieerpapier aanbiedingen bent u bij DiscountOffice.be aan het juiste adres. In dit uitgebreide aanbod vindt u diverse voordelige aanbiedingen kopieerpapier. Bijvoorbeeld een scherp geprijsde halve of hele pallet kopieerpapier of een extra discount bij afname van een aantal dozen papier.
Alle topmerken zijn vertegenwoordigd, onder meer Datacopy, Discovery, Double A, HP, Motif, Navigator, Quantore en Xerox. Hoogwaardig printpapier dat u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Het gevarieerde aanbod is onderverdeel in formaat, dikte en kleur van het printpapier, zodat u snel navigeert naar het juiste type kopieerpapier. Daarbinnen wordt uw zoekopdracht snel verfijnt door gebruik te maken van de handige trefwoorden. Zo weet u zeker dat u voor elke toepassing het beste printpapier bestelt via DiscountOffice.be.
Het meeste kopieerpapier ligt op stock in één van onze magazijnen en is snel leverbaar. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.be dan ontvangt u uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Voor elk gebruik het beste kopieerpapier

DiscountOffice.be biedt kopieerpapier in diverse kwaliteiten, diktes en uitvoeringen. Of u nu premium printpapier voor externe correspondentie en professionele presentaties zoekt of budget vriendelijk kopieerpapier voor dagelijks gebruik wilt kopen, DiscountOffice.be heeft zeker het juiste kopieerpapier dat exact voldoet aan uw wensen.
De kwaliteit van kopieerpapier wordt onder meer bepaald door de witheid van het papier. De witheid wordt aangegeven met de zogenoemde CIE waarde, waarbij geldt hoe hoger de CIE waarde hoe hoger de witheid. Voor representatieve documenten, externe correspondentie en facturen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hogere CIE waarde zoals Kopieerpapier Double A A4 80 Gram.
Naast professioneel printpapier van Double A Paper levert DiscountOffice.be ook andere hoge kwaliteitsmerken voor haarscherpe en contrastrijke afdrukken zoals Datacopy, Discovery, Motif, Navigator, Canon, Rey en Xerox tegen scherpe prijzen.
Voor intern gebruik zijn er ook diverse betaalbare alternatieven. Zoals kopieerpapier van de huismerken DiscountOffice en Quantore: kopieerpapier van een goede prijs-kwaliteitsverhouding geschikt voor een probleemloze verwerking in alle kantoorapparatuur.

Ruime keuze kopieerpapier

Bestel uw kopieerpapier via DiscountOffice.be en bepaal zelf uw inkoopprijs! Kiest u voor een doos kopieerpapier, een voordeelbundel, een pallet kopieerpapier of een halve pallet? Kiest u voor een A-merk of een huismerk? Bij DiscountOffice.be betaalt u nooit teveel.

Hieronder volgt een overzicht van het assortiment:

  • Papier A3 gekleurd
  • Papier A3 wit
  • Papier A4 gekleurd
  • Papier A4 wit 75g/m²
  • Papier A4 wit 80g/m²
  • Papier A4 wit 90g/m² en meer
  • Papier A5 wit
  • Papier A6 wit
  • Papier SRA3 wit

Milieuvriendelijk en duurzaam kopieerpapier

Bij DiscountOffice.be is vrijwel al het kopieerpapier gecertificeerd en voorzien van de milieukeurmerken FSC, EU Ecolabel of PEFC. Voor alle bekende merken is duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker.
Ook de dikte van het kopieerpapier is bepalend voor een milieuvriendelijkere keuze. Voor 75 grams kopieerpapier zijn minder grondstoffen gebruikt waardoor het minder milieubelastend is en een voordeliger alternatief is voor het standaard 80 grams kopieerpapier.