Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Labelsystemen en accessoires

Labelsystemen en accessoires

Labelsystemen en accessoires bestellen

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk labelsysteem? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod labelsystemen en accessoires die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U vindt een ruime keuze labels, etiketten, lettertape en labelprinters voor elke toepassing.
Voor gebruik op kantoor, op scholen, voor instellingen, voor professioneel gebruik en voor thuisgebruik, bij DiscountOffice.be vindt u gegarandeerd het beste labelsysteem voor uw situatie. Betrouwbare labelsystemen van onder meer de kwaliteitsmerken Brother, Dymo, Leitz en Zebra die u met hoge kortingen online kunt kopen.

Voordelen van online bestellen via DiscountOffice.be

Door alle accessoires voor uw labelprinter ook direct te bestellen via DiscountOffice.be kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop.
Door onze staffelprijzen ontvangt u extra discount bij een grotere afname, u kunt kiezen voor aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en met ons huismerk DiscountOffice heeft u voor veel etiketten en labels een betaalbaar alternatief met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Het merendeel van de labelsystemen en accessoires zijn uit stock leverbaar. Naast de razendsnelle levertijden, de scherpe prijzen en het ruime assortiment kiezen steeds meer prijsbewuste bedrijven, scholen en instellingen voor DiscountOffice.be vanwege de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Breed assortiment labelsystemen en accessoires

Een labelprinter is een kleine compacte printer waarmee verschillende soorten labels en etiketten worden geprint voor veel verschillende toepassingen. Het is een snelle, slimme en efficiënte oplossing voor het printen van etiketten. Door de thermische printtechnologie is het bovendien een voordelige oplossing.
Bij DiscountOffice.be vindt u voor elk gebruik de beste labelprinter, voor thuis, op kantoor of op school. Voor het printen van adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten. Of u nu één label nodig heeft of meerdere etiketten, met een labelprinter kan het allemaal.

Hieronder volgt een overzicht van het aanbod:

Barcode scanners

Professionele barcode scanners van Datalogic, Honeywell en Zebra die u met hoge kortingen kunt kopen.

Industriële labelprinters en etiketten

Bent u op zoek naar een professionele labelprinter voor gebruik in de industrie? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor labelprinters die geschikt zijn voor intensief gebruik in de industrie, in de logistiek of transport, in de reiswereld of in de medische branche. Denk aan het labellen van gereedschappen, machines, kabels, polsbandjes, bagagelabels of barcode-etiketten.

Labelprinters

Een labelprinter of labelwriter is een ideale oplossing om op kantoor adresetiketten, verzendlabels of labels voor het archief te printen.

Labelprinter etiketten

Naast scherp geprijsde labelprinters bestelt u bij DiscountOffice.be ook de benodigde labelprinter etiketten en labels snel en voordelig online. DiscountOffice.be biedt voor elk labelsysteem de daarvoor geschikte tapes en etiketten. U kunt kiezen uit veel verschillende afmetingen, kleuren en materialen.

Lettertape

DiscountOffice.be levert verschillende uitvoeringen lettertape en labeltape tegen scherpe prijzen. Bijvoorbeeld voor het labelsysteem Brother P-touch of D1 lettertape voor de Dymo Labelmanager en de Dymo Letratag.

Prijstangen

Voor het prijzen en etiketteren van producten vindt u bij DiscountOffice.be diverse uitvoeringen prijstangen en prijsetiketten.